USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

Більшість лучан смішать друзі, хороший гумор, музика та успіх. ВІДЕО

5 Жовтня 2012 13:17
Про те, як часто мешканці Луцька радіють, і чому на їхніх обличчях з’являється усміх, розпитали «ВН».

«Найбільший і найкращий гумор – це наше життя», ‒ стверджують одні. Безперервним джерелом позитиву для інших є їхні знайомі, друзі та кохані люди.

І хоч лучанам доволі важко пригадати останню ситуацію, яка їх змусила усміхнутися, однак «ВН» переконані, що Всесвітній день усмішки стане чудовою нагодою зробити добру справу і подарувати світу трохи більше позитивних емоцій.

Першу п’ятницю жовтня Всесвітнім днем усмішки проголосив Гарві Боллвелл, відомий у всьому світі як Гарві Болл.

Ще у 1963 році цей комерційний художник з Вустеру в штаті Массачусетс створив знаний у всьому світі «смайлик». Це зображення згодом стало найбільш упізнаваним символом доброї волі і гарного настрою на планеті. Йшли роки і Гарві Болл став стурбованим надмірною комерціалізацією його символу, і як його первинний зміст і намір, з яким він був створений, стали втрачатися від постійного копіювання на ринку.

Зважаючи на таке занепокоєння, йому в голову прийшла ідея створити Всесвітній день усмішки. Адже усміхнене обличчя не знає ні політики, ні географії, ні релігії. Тож, ідея Гарві була у тому, що, принаймні, на один день в році ми повинні забути про ці речі.

З тих пір як у 1999 році відзначили перший Всесвітній день усмішки, його святкують у рідному місті «смайлика» Вустері, що в штаті Массачусетс, і у всьому світі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus