USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

Башкаленко на концерті зізнався у фемінізмі. ФОТО

7 Березня 2012 16:25
У Луцьку напередодні Міжнародного дня прав жінок та миру влада привітала волинянок квітами і концертом.

Урочистості з нагоди свята відбулися у Палаці культури міста Луцька 7 березня.

Під час концерту лунали, здебільшого, класичні вокальні й інструментальні композиції, а також були танці, показ вечірніх суконь і балет. Як розповіла організатор дійства, начальник управління культури Луцької міськради Тетяна Гнатів, програму дійства вона розробляла керуючись власними почуттями і естетичними смаками.
«Весна надихає жінку на романтичні почуття. Я сама жінка і відчуваю це так. 8 березня пов’язане з класикою» - пояснила чиновниця.

Публіку під час урочистостей потішили чудовим виконанням, зокрема: соліст естрадно-симфонічного оркестру Волинського академічного муздрамтеатру Леонід Гнатюк; квартет «Адажіо»; виконавець Олександр Голощук; народний артист України Василь Чепелюк, а також танцювальні колективи Луцька і солісти Львівського національного академічного театру опери і балету імені Соломії Крушельницької.




Доповнив програму дійства показ колекції вечірніх суконь «Феєрія краси» місцевого модельєра Анни Дідух.

Як розповіла авторка колекції, їй дуже сподобався концерт. «Так як є балет, оркестр – вирішили показати колекцію вечірніх суконь. Придумали, щоб манекенниці виходили зі свічками, щоб більш романтична атмосфера була» - відзначила модельєр.

Також вона зізналася, що створює одяг лише для жінок: «Бо я знаю, як подати жінку гарною, підкреслити її жіночність».

Тим часом перший заступник голови ОДА Олександр Башкаленко, вітаючи присутніх у залі зі святом, зізнався: «Я переконаний і давній фемініст, бо я визнаю вищість жінки – її як берегиню нашого життя. Якщо ми згадаємо Юлія Цезаря – він одночасно робив 5 справ, а жінка…дітей виховує, кар’єру робить. Треба визнати часто не тільки собі, а й чоловікові».

Перший заступник голови обласної ради Юрій Лобач вклонився жінкам і зауважив: «Ви надихаєте нас, окриляєте! Бажаю вам тільки достойних чоловіків – Чоловіків з великої літери».

А Луцький міський голова Микола Романюк побажав представницям прекрасної статі, щоб у їхніх серцях завжди панувала весна.

Після виступів посадовців усі присутні у залі жінки отримали квіти.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus