USD 41.40 41.80
  • USD 41.40 41.80
  • EUR 41.35 41.60
  • PLN 10.60 10.80

Авторські пісні лунали під вітрилами пригод у Луцьку. ФОТО

22 Вересня 2013 10:47
Кельтські мотиви, співана поезія та кавер-версії лунали під час конкурсу авторської пісні у рамках другого туристичного фестивалю авторської пісні, фото і кіноаматорів «Вітрила пригод».

Учасники музичного конкурсу у номінації «Авторська пісня та співана поезія» змагалися на сцені Палацу культури міста Луцька 21 вересня.

Взяти участь у пісенному конкурсі зголосилися одинадцять виконавців та музичних колективів з Луцька, Рівного, Володимира-Волинського, Каменя-Каширського та Шацька. Послідовність виступу виконавців визначили жеребкуванням. Дехто з учасників досконало володіє музичними інструментами, а дехто займається музикою лише декілька місяців.





Першим виступив виконавець власних пісень із Каменя-Каширського Роман Птачик. Епіграфом до його пісні «Осінь, що вже не повернеш» пролунав вірш Ліни Костенко «Осінній день».




Віталіна Самчук та Олександр Ліванцов обрали основною темою своїх пісень любов та позитивні емоції. Композиції «Сім’я» і «Та є любов» мали також виразну християнську тематику.








Луцький гурт «Тріскелі» заснований у 2004 році, музиканти грають у не надто поширеному в Україні напрямі фолк-джазу в авторській обробці. На сцені фестивалю «Вітрила пригод» вони виконували кельтські мелодії.






Олександр Хмільовський займається грою на гітарі впродовж майже двадцяти років, тому його грі притаманна віртуозність.




Майстерність музикантів оцінювало журі на чолі з лідером гурту «Чорні черешні» Юрієм Поліщуком. Нагородження переможців конкурсу відбудеться сьогодні, 22 вересня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus