USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

Акустично-джазова програма в «Кораблику». ВІДЕО

10 Травня 2012 11:17
Акустично-джазову програму «ПРОSТОZВУК» уже вдруге презентують хлопці з гурту «ФІОЛЕТ» у Луцьку. Презентація відбудеться 11 травня о 21.00 у пивному клубі «Оболонь».

Так, гурт обіцяє виконати свої старі та нові пісні в незвичній, інтимно-музичній обробці.

«Останні кілька місяців ми працювали над новою программою – акустично-джазовою. Це така собі еклектика стилів – від піано-року до джазу, свінгу, босанови та решти стилістичних родзинок», - висловився фронтмен гурту Сергій Мартинюк під час закритої презентації програми, що відбулась у квітні.

Окрім того, запевнив вокаліст, восени планується масштабна презентація програми у одному з найбільших залів Луцька. Мовляв, улітку почнуться перемовини із владою про підтримку.

Ціна квитка на захід коливатиметься у межах 30-40 гривень. Замовити квитки можна за телефоном:
050 215 41 56
097 302 73 71

Нагадаємо, 8 квітня відбулась закрита презентація акустично-джазової програми «ПРОSТОZВУК». Хлопці запропонували слухачам абсолютно новий формат власної музики. Можливість ознайомитись із програмою мали 25 шанувальників гурту та журналісти.

Довідково:
«Фіолет» — музичний гурт з Луцька.
Дата створення - 2009 рік.
Музика гурту — суміш репу та хіп-хопу, реґі та босанови, джазу та фанку, диско, бріт-попу та інших стилів.
Учасники гурту: Сергій Мартинюк – вокал; Валентин Миронюк - барабани, шейкери; Петро Свіст – клавіші; Микола Тимощук - гітара, Андрій Олексюк – бас-гітара, контрабас.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus