USD 41.46 41.80
  • USD 41.46 41.80
  • EUR 41.50 41.70
  • PLN 10.60 10.80

15-річні волиняни виготовили диво-велосипеди

15 Липня 2013 08:31
Найчастіше юних конструкторів можна побачити в районі центральної районної лікарні у Камені-Каширському. Повідомляють «Вісті Каменя».
Як розповідають самі хлопці – спочатку в них була ідея змайструвати чоппер, але потім вирішили – триколісні велосипеди. Перший, за їх словами, робили досить довго. Потрібно було розраховувати, експериментувати, щось запозичувати, до чогось додумуватися своєю головою. Зате наступний «вийшов в прокат» буквально за місяць. Якщо точніше – минулої зими Артем Мирончук і Андрій Йовчик випробували його на снігу.
Їх чудо-велосипеди мають сім передач швидкості, оснащені світловідбивачами, спідометрами, клаксонами, навіть музика є. Більше того – до них можна вчепити, при бажанні, спеціальний причеп.
Та й «бігають» триколісні досить жваво. Хлопці кажуть, що швидкість може сягнути до 35-40 кілометрів за годину.
Одне слово – річ зручна, цікава і, що головне, неординарна.
До того ж – значно дешевша за звичайний велосипед.
Хоча запчастини для своїх майбутніх «триколісних коників» купували здебільшого нові, сума затрат не перевищила 700-800 гривень. Якщо порівняти сьогоднішні ціни на велотранспорт – Артему і Андрію впору налагоджувати лінію виробництва.
А поки що, хлопці катаються вулицями міста під схвальні відгуки перехожих. Молодці, одне слово.








Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
X-Zibit Показати IP 15 Липня 2013 10:20
Воу воу воу, палєхчє, пацантре (на фоні: Рон-дон-дон.mp3)
Народна Довіра Показати IP 15 Липня 2013 10:21
В серийное производство пока Китай первым не начал выпускать

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus