USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.55 10.75

Проектанти розроблятимуть пропозиції добудови 13 школи в Луцьку

2 Березня 2017 08:00
За сприятливих умов проект добудови 13 школи представлять через 3 місяці.

Про це повідомив заступник Луцького міського голови Андрій Киця під час телепрограми «Відкрите місто» на телеканалі «Нова Волинь» 1 березня.

Нагадаємо, 13 школа повністю перевантажена, учні змушені навчатися у дві зміни. Батьківський колектив просить вирішити питання добудови навчального закладу, а саме тієї частини, що міститиме спортивний та актовий зали, їдальню, бібліотеку, 12 класних та 4 спальних кімнат. Петиція вже за декілька днів набрала необхідну кількість голосів.

Під час оперативної наради у Луцькій міськраді цього тижня стало відомо, що площа, на якій розташована школа, дозволяє говорити про повноцінну добудову. А долучитися до реалізації цього процесу можуть запропонувати сусідній ОТГ. Зі слів Андрія Киці, 1 березня на території школи відбулася зустріч з проектантами і батьківським колективом.

«Це приміщення практично непридатне для навчання, там комбінований спортивно-актовий зал, саме приміщення не таке, яке має бути. Орієнтовно до 10 березня представники проектного інституту робитимуть топозйомку, вивчатимуть розташування комунікацій, вивчатимуть той чи інший варіант добудови», - розповів посадовець.

Крім того, там є нюанс з розташуванням котельні: проектанти мають прорахувати: переносити котельню чи оминути.

Андрій Киця розповів, що приблизно за 3 місяці проектанти зможуть виготовити проектно-кошторисну документацію, а далі вже треба буде починати роботи за умови наявності фінансування. Як найоптимальніший варіант, передбачається, що добудовуватися має навчальний корпус з харчоблоком, спортивним та актовим залами, щоб діти не ходили з одного приміщення в інше у холодну пору.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus