USD 41.20 41.39
  • USD 41.20 41.39
  • EUR 41.20 41.39
  • PLN 10.60 10.75

Луцькі депутати не захотіли допомогти багатодітній матері

30 Квітня 2015 15:45
Жінка, яка мешкає з чотирма дітьми у непристосованому приміщенні та потерпає від жорстокого ставлення своєї матері та вітчима, просила надати їй житло. Втім, відповідний депутатський запит до міського голови депутати не вважали за потрібне підтримати.

Про це йшлося під час 73-ї сесії міськради 29 квітня.

З відповідним депутатським запитом до міського голови звернувся член депутатської групи «Новий Луцьк» Ігор Поліщук. Він повідомив, що до нього звернулася лучанка Оксана Владичко, яка є одинокою мамою і виховує чотирьох неповнолітніх дітей (2001, 2002, 2003 та 2008 року народження). Нині вона має значні труднощі, пов’язані із відсутністю житла, придатного для проживання мами з неповнолітніми дітьми.

З 2004 року Владичко О.М. проживає разом із дітьми у тимчасовому приміщенні без води, каналізації, світла та газу. В приміщенні підвищений рівень вологості, що вкрай негативно впливає на здоров’я дітей. Окрім того, мати Оксани Владичко, Артюхова А.Г., яка є власником тимчасового приміщення, чинить психологічний та інший тиск на Оксану Владичко та її дітей з метою їх виселення з цього приміщення.

Окрім цього, там відбувається насильство в сім’ї, оскільки щодо чоловіка Артюхової А.Г. є обвинувальний висновок Луцького міськрайонного суду за нанесення тілесних ушкоджень одному з синів Оксани Владичко.
У висновку йдеться про те, що обвинувачений Федір Артюх умисно завдав тілесних ушкоджень неповнолітньому сину Оксани Владичко.
Під час розмови Оксана Владичко повідомила депутату, що наразі є вільна неприватизована квартира за адресою: місто Луцьк, вулиця Польова, 3, квартира 18.

Враховуючи важливість зазначеної проблеми та беручи до уваги вищевказане, Ігор Поліщук просив розглянути надання цієї неприватизованої квартири для проживання Оксани Владичко разом з її чотирма неповнолітніми дітьми. У разі відсутності такої можливості, депутат просив вирішити іншим чином питання з наданням житла для Оксани Владичко разом з її чотирма неповнолітніми дітьми.

Депутат зазначив, що члени постійної комісії міськради з питань дотримання прав людини, законності, боротьби зі злочинністю, депутатської діяльності, етики та регламенту Богдан Шиба, Андрій Осіпов, Ігор Поліщук та начальник служби у справах дітей міськради Федір Шульган виїздили на місце, досліджуючи обставини справи, та переконалися, що ситуація критична.

Міський голова Микола Романюк зазначив, що йому відомо про те, що жінка з чотирма дітьми мешкає у літній кухні, потерпаючи від матері.

Попри актуальність проблеми, запит не отримав достатньої підтримки обранців міської громади.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
луцьк Показати IP 30 Квітня 2015 16:00
Це сволочі, а не депутати. Вони і у бідних дітей останнє заберуть. Щоб вони вже подавилися, гади.
ттт Показати IP 30 Квітня 2015 16:08
коментар було видалено
лучани Показати IP 30 Квітня 2015 17:05
просимо опублікувти поіменні списки голосування депутатів по цьому питанню. щоб знати за кого не голосувати на виборах
Хлоп Показати IP 30 Квітня 2015 17:38
А давайте всі співчуваючі пані Оксані повідомлять, у кого ще неприватизовані квартири, може і свої такі є? То проявіть людяність, почніть з себе!
Ігор до Хлоп Показати IP 30 Квітня 2015 17:40
Ця квартира вільна. Власниця померла, і вона зараз в комунальній власності.
Хлоп до Ігор Показати IP 30 Квітня 2015 18:55
То, наприклад, сімей з дітьми учасників АТО, що загинули, в місті немає? Чи їм треба звертатися до пана Поліщука, а він - знаходити вільні неприватизовані квартири? Піар на сльозах та горі людському...
Жанна до Хлоп Показати IP 1 Травня 2015 08:52
Немає сенсу дискутувати з Вами, одне скажу - ТИ **лупок, якого мати даремно народила, а батько не виховав.
Хлоп до Жанна Показати IP 1 Травня 2015 13:07
І замітьте ще, ми при цьому не вимагаємо безкоштовного позачергового житла та мирно і щасливо живемо єдиною родиною в сім осіб. Але ви маєте рацію, якось дійсно мати мене даремно народила щоб побиратися по депутатах та не виховав батько називати іншу людину вилупком, а ви вже цього досягли((
аяяй Показати IP 30 Квітня 2015 20:05
Пусть эта женщина налаживает отношения с родной матерью,а то о конфликте в этой семье знает уже вся область.Или пусть добивается изменения наших законов для всех,чтобы защищали интересы несовершеннолетних детей от маразматичных бабушек и дедушек,ненавидящих своих детей и внуков ,лишающих их жилья
Анонім Показати IP 30 Квітня 2015 21:14
О процю тьотку було ток-шоу на Інтері чи кагалі Україна. Там ще в неї є чоловік. І ведучий допитувався чого вона з дітьми не живе у чоловіковій хаті.
Перехожий Показати IP 1 Травня 2015 10:14
Все вірно! Нащо тим людям допомагати? Краще прийняти закон про заборону товарів російського виробництва, бо це "дуже важливо"! А якійсь там бабі з дітьми житло виділяти? Сама хай вилазить з дупи, а ні - під міст хай йде, там місця вдосталь! Слава Україні! Здобули!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus