USD 41.00 41.35
  • USD 41.00 41.35
  • EUR 41.20 41.60
  • PLN 10.25 10.50

Звільнений Луценко приєднався до мітингу «Вставай, Україно» по телефону. ФОТО

7 Квітня 2013 15:46
Уперше після звільнення екс-голова МВС України Юрій Луценко завдяки телефонному зв'язку зміг публічно звернутися до українців на опозиційному мітингу «Вставай, Україно» у Києві.
Про це повідомляє «Обозреватель».
Юрій Луценко звернувся до громади з словами: «Свобода - це головне для людини, але свобода - ніщо, якщо не відстоюються права людини».
Також екс-голова МВС України додав, що «справжня політика робиться на майданах». Він закликав українців боротися за свої права.
Під час звернення Луценка до присутніх на мітингу, натовп скандував «Юра! Юра!».

Як інформує «РБК-Україна», у Києві біля пам'ятника Тарасу Шевченку відбувся опозиційний мітинг з участю приблизно 6 тисяч демонстрантів у межах загальнонаціональної акції протесту «Вставай, Україно». За інформацією «Свободи» мітингувальників - 20 тисяч, у міліції кажуть - лише 3 тисячі.

Нагадаємо, сьогодні, 7 квітня, Віктор Янукович підписав Указ про помилування шести засуджених, у тому числі колишнього Міністра внутрішніх справ України Юрія Луценка.
Державна пенітенціарна служба України виконала указ про помилування екс-голови МВС Юрія Луценка, звільнивши його з в'язниці.
Нагадаємо, 17 серпня 2012 року Луценко засудили до двох років позбавлення волі за продовження терміну стеження за водієм Валентином Давиденком в рамках розслідування кримінальної справи про отруєння Віктора Ющенка.
Раніше, 27 лютого 2012 року Печерський районний суд Києва засудив Луценка до 4 років позбавлення волі без відстрочки з конфіскацією майна, його визнали винним у перевищенні службових повноважень та заволодінні майном в особливо великих розмірах.




Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Свобода Показати IP 7 Квітня 2013 20:21
Згідно законодавства, щоб отримати помилування треба повністю визнати свою вину в скоєнні злочину, а потім зверутись до президента з проханням про помилування. Так що нехай Юлік не строїть з себе непримиренного борця з режимом.
22 Показати IP 7 Квітня 2013 23:05
Янук - милосєрдний!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus