USD 41.20 41.60
  • USD 41.20 41.60
  • EUR 41.25 41.50
  • PLN 10.60 10.75

Список зброї, зниклої зі Звірівського МГ, представили на суді

20 Березня 2015 17:39
Екс-директор «Мисливського господарства Звірівське» Андрій Шпорук подав апеляцію в Апеляційний суд Волинської області. Він хоче поновитися на посаді керівника держпідприємства. Про це йдеться на сайті волинської «Самооборони Майдану».

Так, попри усі виявлені порушення, які він скоїв під час свого керівництва підприємством, Шпорук бажає відновитися на посаді директора «найситнішого» мисливського господарства на Волині.

Окрім цього, Шпорук знову посягає на державні кошти. «Самообороні Волині» стало відомо, що нині він вимагає у держпідприємства повернути йому кошти за відпустки, якими він не скористався за останні кілька років. Проте, очевидно, його не хвилюють, що нині порушена кримінальна справа щодо його діянь у фінансово-господарському блоці підприємства.

ЧИТАТИ ЩЕ: «ЗАКУЛІССЯ» ЗВІРІВСЬКОГО ЛІСНИЦТВА: СВАВІЛЛЯ, БРАКОНБЄРСТВО І БОРГИ

Окрім цього, раніше Відділ протидії корупції «Самооборони Волині» неодноразово повідомляв про те, що у Державному підприємстві «Звірівське мисливське господарство» після звільнення його екс-директора Андрія Шпорука недорахувалися 12-ти одиниць зброї.

Під час судового розгляду у Ківерцівському районному суді за позовом Шпорука щодо поновлення його на посаді директора самооборонівець Богдан Рущинський, який представляв інтереси колективу ДП «Мисливське господарство Звірівське», заявив про те, що на підприємстві відбулася інвентаризація із використанням методів «виламування замків», адже Шпорук так і не віддав ключі від низки приміщень господарства новому керівнику установи. В тому числі - зброярні, де зберігалася зброя підприємства.

Так, згідно зі списком інвентаризації, в цьому підприємстві недорахувалися таких боєприпасів та зброї:



Саме цей факт став однією із багатьох причин у відкритті кримінального провадження щодо фінансово-господарської діяльності екс-директора Шпорука. Нагадаємо, як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, 26 лютого відбувся обшук помешканя Андрія Шпорука з приводу зникнення вогнепальної зброї.

Зазначимо, що Андрій Шпорук вже не вперше подає до суду і вимагає поновити його на посаді, а також сплатити кошти за час вимушеного прогулу. Минулого разу Ківерцівський районний суд йому у позові відмовив у повному обсязі.











Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
анна лібра Показати IP 20 Березня 2015 22:14
якщо суддя костюкевич-можна не сподіватись на справедливість(( ще той-

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus