USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.10 41.45
  • PLN 10.40 10.55

Зарплата лікаря у Волинській ОТГ – 15 тисяч гривень

22 Грудня 2018 22:59
Відкрили нову групу в садочку, поставили котли в школах, мають власну стоматологічну поліклініку, а зарплата лікаря 15 тисяч гривень – ці та інші досягнення Прилісненської ОТГ всього за два роки роботи здивували громаду Камінь-Каширського району та здавались нереальними, проте на зустрічі із мешканцями майбутньої Гуто-Боровенської громади в селі Оленино народний депутат України Ірина Констанкевич запевнила: спільною працею та стараннями можливо все, інформує прес-служба нардепа.

У селі Оленино людно, тут зібрались мешканці Камінь-Каширського району, які увійдуть у Гуто-Боровенську об’єднану територіальну громаду. На зустріч приїхала і народний депутат Ірина Констанкевич, яка зауважила: головне розуміти, наскільки важливою і клопіткою є робота в громаді.

«Коли люди будуть йти на вибори, то повинні чітко розуміти, що перемога в ОТГ це не «манна небесна» і на вас не посиплються відразу гроші. Для цього потрібно багато працювати і розуміти, що розпочинається пора самостійного плавання, причому це заплив на довгу дистанцію», - каже нардеп.


На зустріч приїхали і представники успішних об’єднаних територіальних громад Прилісненської та Колківської, які поділились досвідом впровадження децентралізації та аналізували проблеми з якими стикнулися.

Голова Прилісненської ОТГ Ігор Терещенко каже, що успіх новоствореної громади полягає в ініціативі та повній віддачі тих, хто збирається нею керувати.

«Ми облаштували внутрішні туалети, замінили практично у всіх школах котли і багато іншого», - розповідає Ігор Терещенко.

Ірина Констанкевич вважає, аби співпраця народного депутата та голів ОТГ була продуктивною потрібно разом працювати на спільний результат та наперед прораховувати необхідні кроки для змін.

Начальник відділу освіти Колківської селищної ради Леонід Новак переконаний, що люди бачать в створенні ОТГ позитивні зміни.

«Сьогодні директор школи не ходить як «попрошайка» за шваброю чи відром, а може передбачити свої витрати у плані на рік. Дуже важко спів ставляти ту чи іншу ОТГ, бо у кожного своя специфіка, але треба прагнути кращого», - наголосив Леонід Новак.

Жителі десяти сіл, яких скоро об’єднає новостворена Гуто-Боровенська громада переконані, що після створення ОТГ люди стануть жити краще.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анонім Показати IP 22 Грудня 2018 23:28
А зарплата вчителя?....
Коля Показати IP 23 Грудня 2018 01:42
Вона її вибила???
скептик Показати IP 23 Грудня 2018 10:56
а чого всі в шубах сидять ? котли поставили, а газ потім підведуть

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus