USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

З 1 квітня парковки без паркоматів – нелегітимні

24 Січня 2012 16:09
Якщо до 1 квітня автопарковки не обладнають паркоматами – їх визнаватимуть незаконними.
Про це 24 січня під час селекторної наради розповів перший заступник міністра регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ Богдан Аліпов.
З його слів, Кабмін вирішив продовжити термін, за який можна обладнати парковки спеціальними апаратами для оплати стоянки – паркоматами. «Для цього у вас є час до 1 квітня. Інакше стоянки без обладнання визнаватимуться нелегітимними», ‒ зауважив він.
Нагадаємо, з 1 січня 2012 року в дію вступила норма постанови Кабміну, за якою власники парковок повинні мати так звані паркомати – автомати для прийому оплати за надану послугу
Також урядовець попередив про наближення морозів. Мовляв, в грудні-січні трималася тепла погода, і комунальні мережі працювали відносно стабільно. «Ви маєте бути готові до нових умов, щоб не було збоїв у системах», ‒ сказав Аліпов.
А керівник відомства Анатолій Близнюк незадоволений розрахунками регіонів за газ та роботою з населенням у цьому напрямку. «Ми ж не піднімаємо ціни на газ. Ви кажете за різницю в тарифах, але все одно не платите. Ідіть до людей та працюйте з ними», ‒ зазначив посадовець.
Окрім цього, він дав вказівку кожному регіону до кінця опалювального сезону провести енергоаудит та працювати з ОСББ щодо урядової програми капітального ремонту багатоквартирних будинків. А саме – готувати відповідні документи та подавати до Кабміну.
Заступник голови Волинської ОДА Едуард Стоєв, доповідаючи міністру, повідомив, що область розрахувалася за енергоносії на 70%.
Згодом він звернувся до присутніх, аби вони почали працювати з ОСББ в частині підготовки документів на ремонт та утеплення будинків. «Чим скоріше подамо папери до міністерства, тим швидше можемо отримати гроші», ‒ додав чиновник.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus