USD 40.95 41.35
  • USD 40.95 41.35
  • EUR 41.30 41.50
  • PLN 10.35 10.48

Єдиного підозрюваного у видачі зброї «тітушкам» можуть випустити

26 Березня 2016 09:00
З-під варти можуть звільнити Р.Заворотного у ніч на 27 березня, який є єдиним затриманим підозрюваним у справі незаконної передачі зброї МВС та «тітушкам» для силового розгону Майдану.

Про це повідомляє Євромайдан SOS у фейсбуці.

Так, в повідомленні наголошується, що Апеляційний суд Києва навмисно затягував справу і майже три місяці визначав її підсудність.

«І нарешті, коли справу таки передали на розгляд Святошинському суду лишився один день до закінчення тримання під вартою тітушки Р.Заворотного», – йдеться в заяві.

Тобто, як зазначили активісти, 26 березня єдиний день, коли суддя Святошинського суду В.Жмуть може розглянути цю справу і продовжити утримання під вартою Заворотного.

«Але суддя В. Жмуть відмовилася розглядати цю справу в суботу. Хоча сам факт того, що до закінчення строку тримання під вартою лишився один день мав би бути прямою підставою для швидкого призначення судового засідання та забезпечення явки усіх учасників процесу», – наголошується в повідомленні.

«В суботу ми дізнаємося, чи дасть призначена по цій справі суддя В.Жмуть та голова Святошинського суду А.Домарацька можливість втекти єдиному затриманому в одній із ключових справ Майдану», – додали в організації.

Активісти підкреслюють, що ця справа є «надзвичайно важливою».

«Це саме та справа, по якій проходять співробітники МВС, що на виконання злочинних наказів екс-міністра В.Захарченка видали міліціонером та тітушками більше 1,5 тисяч одиниць автоматів АК74У та майже 800 тисяч патронів до них», – йдеться в повідомленні.

Організація зазначає, що епізод про незаконну видачу зброї сам по собі є ключовим для доказу переслідувань учасників Євромайдану режимом Януковича, «адже яскраво демонструє зв'язки між міліцією і кримінальними угрупованнями для придушення протесту».

Єдиний підозрюваний у справі видачі зброї зі складів МВС для розгону Майдану завтра може втектиУ ніч на 27 березня ймо...

Опубликовано Євромайдан SOS 25 марта 2016 г.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
полюх Показати IP 26 Березня 2016 09:05
всі тітушки героі! всіх нагородити!! і суддів також...
Ізя до полюх Показати IP 26 Березня 2016 10:33
посмертно!
бе Показати IP 26 Березня 2016 09:09
з такими суддями і прокурорами тітушки скоро будуть національними героями
титушко до бе Показати IP 26 Березня 2016 10:36
Время рассудит.
не лучанин Показати IP 26 Березня 2016 10:12
а фінансування в них і до сьогоднішнього дня не маленьке .про те -мовчання від органів які повинні займатись і цим питанням
клас Показати IP 26 Березня 2016 12:46
ото петруха взяв собі прокурора....
до клас Показати IP 26 Березня 2016 15:01
а петруха .що кращий...))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus