USD 41.25 41.55
  • USD 41.25 41.55
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.30 10.60

«Ви – хам та свиня», – Голубов розповів, як за ініціативи Зеленського його зняли з виборів у мери Одеси. Відео

8 Жовтня 2020 10:41
Кандидат на посаду міського голови Дмитро Голубов заявив, що суд скасував його реєстрацію на місцевих виборах в Одесі. Політик заявив, що до цього причетний Президент України Володимир Зеленський.

Відповідне звернення Голубов опублікував на своїй сторінці у фейсбуці.

За словами Дмитра Голубова, приводом для скасування його участі у виборах міського голови стала неправильно оформлена квитанція про оплату передвиборної застави.

«Я став єдиним кандидатом в країні, якого відсторонили від виборів за рішенням суду.

Погрожуючи звільненнями та кримінальними справами одеським суддям, Офіс президента та СБУ досягли свого. Як тільки всім стало зрозуміло, що в другий тур вийду я замість зеленого кандидата, вони зробили все, щоб відправити мене на лавку запасних.

З цієї лавки запасних я пророкую нашому веселому президенту дострокове припинення повноважень. Це його адміністрація телефонувала та погрожувала суддям, це його силовики погрожували членам виборчої комісії, це його офіс вкрав у одеситів право обирати свого мера.

Дорогий ви наш слуга, вже давно всі в Україні зрозуміли, що ви людина всебічно обмежена, але, крім цього, ви – хам та свиня. І слава Богу, що він не дав вам роги, інакше ви б усіх ще й закололи. Все, що ви вмієте робити - це грати одним місцем на роялі, і навіть тут фальшивите. Я кажу вам це як син композитора.

І зовсім скоро ваша фальш стане зрозумілою усім тим, хто мав дурість голосувати за вас. Ваше царювання вже є найбільш ганебною сторінкою в новітній історії України», - розповів у свому зверненні Голубов.
Дмитро Голубов – український політик та колишній народний депутат. Засновник "Інтернет-партії України".

У парламенті політик був членом комітету з питань правової політики й правосуддя, міжпарламентської асамблеї ВР України та Сейму Литви, груп міжпарламентських зв'язків з Угорщиною і Китаєм.

24 вересня на з'їзді політичної партії "Блок Дмитра Голубова" ухвалили рішення щодо висування народного депутата восьмого скликання Дмитра Голубова на посаду міського голови Одеси.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
скептик Показати IP 8 Жовтня 2020 10:52
ВОВА хам та свиня - скорочено ВОХАНЯ
! до скептик Показати IP 8 Жовтня 2020 14:05
73% так не думають!
скептик до ! Показати IP 8 Жовтня 2020 15:19
думаю, що кількість оптимістів вже суттєво зменшилась
UA Показати IP 8 Жовтня 2020 14:57
А Ви шановний кандидат хто?Розуму хватило лише на образи і погрози...
666 Показати IP 9 Жовтня 2020 07:01
Совок нікуди не йде))
Дибров Андрей Показати IP 9 Жовтня 2020 23:51
Быть мэром - это намного труднее чем, научиться управлять кораблем или самалетом. В этом нешуточно деле, артистам не место! Куда смотрит СБУ? Которое делает людей наркоманами, ворами и смешными медиками.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus