USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.20 41.65
  • PLN 10.80 10.93

Войтовича більше не влаштовує День депутата

23 Травня 2012 09:15
Голова Волинської облради Володимир Войтович пропонує змінити формат проведення Днів депутата обласної ради. На його думку, до цього заходу, який відбувався вже декілька разів за нинішньої каденції, слід залучати депутатів місцевих рад.

Про це керівник найвищого представницького органу краю повідомив під час чергового Дня депутата обласної ради, що відбувся 22 травня.
Володимир Войтович розповів, що вирішив запросити до участі в таких заходах депутатів місцевих рад, адже їх колеги з облради не виявляють належної активності й неохоче зголошуються відвідувати ті чи інші комунальні заклади області.

«Ми таку форму роботи застосовуємо, але активності не бачимо, хоч робимо це для того, аби ми з тих чи інших питань мали вдосталь інформації, бачили об’єкти наші або проблеми наші… Я абсолютно впевнений, що ця форма роботи доказала своє право на життя», - заявив голова обласної ради.
На виправдання своїх колег, депутат-«бютівець» Валентина Блінова відзначила, що цікавиться й розуміється медициною не надто багато обранців волинської громади. То ж варто нібито керуватися не принципом кількості, а якості, говорячи про участь у заході незначної кількості депутатів.
«Ситуація складається тому, що не всім депутатам цікава ця тема, яка виноситься. Можливо, апарату треба ретельніше підходити до формування складу учасників таких заходів. Хай буде кількість депутатів менша, але ми в сесійній залі можемо авторитетно сказати свою думку, бо побачили це», - наголосила обраниця громади.
Втім, як і інші присутні під час заходу депутати обласної ради, пані Блінова погодилася з пропозицією Войтовича щодо того, аби змінити формат Дня депутата.
Зауважимо, що до участі у Дні депутата, під час якого обранці громади відвідали декілька медичних закладів Ковельського, Любомльського та Шацького районів, зголосилося лише приблизно півтора десятка депутатів обласної ради. Присвячений захід був ознайомленню з напрацюваннями створеного в межах реформування надання медичної допомоги на Волині територіального медичного об’єднання «Єдиний медичний простір Любомльського та Шацького районів» та перспективам створення такого ж об’єднання на базі Ковельського міжрайонного територіального медичного об’єдання.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
парламент Показати IP 23 Травня 2012 10:32
Назбирали цілий автобус журналістів, а депутатів - пшик! :) Кого піарити?!:)
Цікавий Показати IP 23 Травня 2012 14:41
А що депутати інших рад робитимуть при відвідуванні об'єктів спільної власності та підпорядкування сіл, селищ, та міст області? Переймати досвід в обласних депутатів як ігнорувати день депутата? (вибачте за тафтологію)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus