USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

Войтович не знає, як боротися з депутатами-«втікачами»

25 Квітня 2012 18:53
Проблему «зникнення» депутатів Волинської облради із сесійної зали ще до завершення пленарного засідання голова ради вирішити на цей час неспроможний. Мовляв, таких повноважень йому не надає регламент облради.

Про це під час прес-конференції 25 квітня розповів голова представницького органу Володимир Войтович.

У Войтовича поцікавилися, чи може він вплинути на депутатів облради, які не досиджують до завершення сесії.

Однак, зі слів голови облради, незважаючи на зміни до регламенту облради, наразі він не може вирішити це питання. «Такого важеля впливу, який має прокурор чи, як приклад, міськрада, я не маю», - додав посадовець.

Таку поведінку депутатів він нібито розуміє, адже вони є зайнятими людьми, часто керівниками, і повинні вирішувати інші питання. «Але чи варто балотуватися до обласної ради? – Займайся своєю безпосередньою професійною діяльністю», - переконаний Войтович.

Окрім того, Войтович зауважив, що він не критикує жодного з депутатів, проте «має бути більше поваги один до одного і більше культури спілкування».

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
порада Показати IP 26 Квітня 2012 00:13
а при союзі їх просто розстріляли би, бо якщо ти підписався від імені людей (виборців) - працюй для них, а не - іди на ...
лучанин Показати IP 26 Квітня 2012 07:07
Депутат Заєць не бігайте по залі ви не в лісі
штурмбанфюрер кгб Показати IP 26 Квітня 2012 12:10
а депутат заєць бігав по залі , бо втікав від депутата -ригіонала Вовка І.І.(камінь-каширський район)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus