USD 41.55 41.85
  • USD 41.55 41.85
  • EUR 41.65 41.95
  • PLN 10.62 10.85

Вони не дослухалися до голосу громади. Перелік депутатів

29 Березня 2013 07:59
Депутати Луцької міської ради не підтримали проект рішення, підготовлений обранцем громади Андрієм Осіповим. У документі - усі пропозиції лучан, які вони висловили під час громадських слухань 12 березня щодо реформ у медичній галузі міста.

Про це стало відомо під час першого пленарного засідання сесії міськради 27 березня. Зокрема мешканці міста не підтримують реорганізацію медичних закладів.

Під час сесії луцькі депутати не підтримали проект рішення, підготовлений Андрієм Осіповим, незважаючи на те, що там викладені пропозиції лучан, які лунали на громадських слуханнях. Зокрема йшлося про те, що ті, хто запропонував реорганізувати поліклініку № 3, повинні піддатися громадському осуду. Утім проект рішення депутата Осіпова підтримало 17, «проти» - 0, «утрималося» - 1, «Не голосувало» - 27 обранців громади Луцька.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus