USD 41.20 41.60
  • USD 41.20 41.60
  • EUR 41.25 41.50
  • PLN 10.60 10.75

Волинські депутати хочуть позбавляти громадянства «сепаратистів»

12 Березня 2015 12:17
Депутати обласної ради планують звернутися до центральних органів влади у Києві, аби вони внесли зміни у законодавство України. Обранці волинської громади хочуть, щоб з’явився механізм позбавлення громадянства України тих мешканців держави, які підтримують сепаратистські ідеї.

Про це йшлося під час постійної комісії обласної ради з питань депутатської діяльності, місцевого самоврядування, захисту прав людини, законності, боротьби зі злочинністю вчора, 11-го березня.

Зі слів першого заступника голови Волинської обласної ради Олександра Пирожика, позбавляти громадянства треба тих, хто підтримує сепаратизм і тоталітаризм.

«Волині необхідний злагоджений механізм, щоб позбавляти деяких волинян громадянства. Тих, хто підтримує тероризм і сепаратизм. Необхідно, аби центральні органи влади внесли відповідні зміни у законодавство й позбавляли таких «патріотів» громадянства», - наголосив Пирожик.
Голова профільної комісії Володимир Навроцький зауважив, що такі персони є й серед нардепів.

«Ми бачимо й чуємо, що відбувається, Якщо тобі тут в Україні не подобається, – бери чемодан та їдь до свого улюбленого керівника, обнімайтеся там, цілуйтеся, робіть, що хочете. А жити тут і ставити своє вимоги – так діло не піде. А такі люди, на жаль, є і серед нардепів», - сказав Навроцький.

Члени засідання одностайно підтримали пропоновану ініціативу й рекомендують депутатам обласної ради ухвалити відповідний проект рішення під час чергової сесії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
Айдарет Показати IP 12 Березня 2015 12:25
Коли вже працювати почнете, а не дурницями маятись?
Дмитро Показати IP 12 Березня 2015 12:27
та вас першими нада громадянства позбавити вам немає чим зайнятись?
Анонім Показати IP 12 Березня 2015 12:27
А тобі Пирожик все подобаєтся? Ходити з Кобзарем по під мишкою, ще не патріотизм! Приймаете закони коли бідні будут нищіми и будут платити за все, а олігархи ще розжиріють! Ганьба!
Лучанин Показати IP 12 Березня 2015 13:00
Полювання на відьом. Треба ще Ку-Клукс-Клан, суд Ліньча. Вже шлях до "позасудового покарання" пройдено. Лишилось "ревтройки" и "ОСО"(особое совещание) впровадити.
Отакої Показати IP 12 Березня 2015 13:37
В травні отримаємо платіжки за газ і тепло, то всі станемо "сєпаратістами", бо будемо проклинату цю владу на чому світ стоїтї
Mik (галицька миша) Показати IP 12 Березня 2015 13:41
Тiльки не того, хто "пiдтримує iдеї"! Карати можна лише за визначенi дiї, а не за "iдеї"!
Анонім Показати IP 12 Березня 2015 14:51
Су...и, або працюйте, або народ знищить вас, виродків.
Анонім Показати IP 12 Березня 2015 16:56
Хуже чем в сомоли
Пиріжок уй Показати IP 12 Березня 2015 18:13
Пирожик це д*б*л який дуже любить гроші нажаль у владі і такі е але не обирайте їх на виборах і іх не буде
Анонім Показати IP 13 Березня 2015 01:01
Сепаратизм? А можливо це - демократія? Ми вважаємо себе демократичною європейською державою? Чи в нас тоталітарізм? Можливо пора визначитись? Можливо, краще самих "пирожиків" та "навроцьких" кудись вислати ))))?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus