USD 41.10 41.42
  • USD 41.10 41.42
  • EUR 41.25 41.70
  • PLN 10.56 10.80

Волинська «Солідарність» підтримує кандидата на вибори в ОТГ: той дізнався про це з сайту

3 Квітня 2017 22:55
«Сюрпризом» для Заборолівського сільського голови Валерія Боярського стала несподівана заява Волинської обласної організації політичної партії Блоку Петра Порошенка «Солідарність», оприлюднена на офіційному сайті політсили. Сам Валерій Федорович такою інформацією здивований.

Про це він повідомив у коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини.

У заяві, зокрема, йдеться про те, що БПП висловлює підтримку Валерію Боярському «на виборах в Заборолівську ОТГ».

«Наразі він діючий сільський голова у Заборолі. За короткий проміжок часу зарекомендував себе, як сильний лідер та хороший господарник. Тож «Солідарність» висловлює підтримку достойному кандидату, який зможе зробити громаду успішною!», - зазначається на сайті.


«Я дійсно маю намір брати участь у виборах на посаду сільського голови Заборолівської об’єднаної територіальної громади і вже офіційно зареєстрований, як кандидат, однак, балотуватимуся самовисуванцем, – говорить Валерій Боярський. – Вважаю себе людиною аполітичною. Не є членом жодної політичної партії. На сьогоднішній день ще не прийняв для себе рішення приєднатися до команди якоїсь політсили. Чи дадуть мені кредит довіри мешканці Заборолівської ОТГ, стане відомо вже за кілька тижнів. Але саме думка людей, моїх односельчан стала для мене вирішальною у прийнятті рішення щодо участі у теперішніх виборах».

Нагадаємо, що БПП «Солідарність» не вперше вдається до подібних «заяв». У грудні 2016 року на виборах у Прилісненській ОТГ порошенківці заявили про те, що вітають з перемогою свого кандидата Ігоря Терещенка. Хоча, як запевняв останній, балотувався він на посаду голови за підтримки «Батьківщини». До слова, «білосередечні» також публічно привітали Терещенка з перемогою.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
ПАлагута Показати IP 4 Квітня 2017 08:51
Петя сказав полюбому когось треба підтримувати, а Рома Деб*л і почав всіх підряд. Яка партія - така й підтримка, нездара Гунчик

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus