USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

Волинь презентують в Брюсселі. ВІДЕО

5 Лютого 2013 08:39
Під час проведення 11-го Європейського тижня регіонів і міст «Open day» Волинь презентують в Брюсселі.

Про це інформує Телевізійний центр Ковель.

Голова комунального комітету Національної торгово-економічної палати у Варшаві Зенон Кічка має багатий досвід реалізації проектів, співфінансованих Європейським союзом.

Його нова ініціатива для учасників мережі співпраці прикордонних районів Волині, полягає в тому, аби презентувати область в Брюсселі під час проведення 11-го Європейського тижня регіонів і міст «Open day»: “Якщо ми хочемо презентувати Волинь на «Open day 2013» в Брюселі, то треба старанно попрацювати.І хоча мова йде про третій квартал року, насправді часу залишилось небагато. Тому сьогодні я не лише нагадав про календар, а й про ті кроки, які ми спільно повинні зреалізувати. Презентація Волині в Брюсселі була б для нас безумовним успіхом».

Так, трохи більше, ніж рік тому з ініціативи Волинської агенції із залучення інвестицій та комунального Комітету, який очолює Зенон Кічка, створили Платформу співпраці прикордонних регіонів Волині. До складу об'єднання тоді увійшли Ковельський, Турійський та Шацький райони області. За підсумками нової зустрічі до мережі співпраці приєдналися місто Нововолинськ та Любомльський район.
Учасники мережі співпраці прикордонних територій Волині обмінялися досвідом міжнародного співробітництва, презентували соціально-економічний потенціал районів інтеграційного об'єднання.

Цікаво, що досвід міжнародного співробітництва волинян зацікавив і гостей з Криму, а серед учасників робочої зустрічі та семінару з питань стратегії розвитку мережі співпраці прикордонних районів Волині і був міський голова Білогорська Альберт Кангієв.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus