USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

Вето Романюка спробують подолати вдруге

19 Червня 2012 17:21
Депутати Луцької міської ради повернуться до розгляду питання про приватизацію частини нежитлового приміщення на вулиці Червоного Хреста, 16.
Про це йшлося 19 червня під час засідання майнової комісії Луцької міськради.
Зі слів, начальника відділу комунального майна мерії Тараса Яковлева йдеться про об’єкт площею 39 квадратних метрів, який займає частину будівлі на Червоного Хреста, 16.
«Об’єкт – цілісне приміщення і орендар не може зробити окремий вхід. Орендну плату та комунальні послуги сплачує вчасно», - додав посадовець.
Також він нагадав, що приблизно півтора місяці тому міський голова Микола Романюк заветував рішення депутатів Луцькради про приватизацію приміщення, а під час позачергової сесії, яка відбулася 10 травня, депутати не змогли подолати заборони мера.
Тож депутати повторно розглянуть це питання. Щоправда в проекті рішення результативну частину сформульовано дещо по-іншому, ніж півтора місяці тому: відмовити у включенні нежитлового приміщення до переліку об’єктів, що підлягають приватизації.
Члени комісії вирішили рекомендувати депутатам включити питання до порядку денного.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus