USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

«Велика перерва» у Верховній Раді України

5 Лютого 2013 13:51
Верховна Рада не працює вже протягом декількох годин. Причиною цьому стало блокування президії ВР представниками фракції партій «УДАР», «Свобода» та «Батьківщина».

Як повідомляє УНІАН, сьогодні мало відбутися відкриття другої сесії Верховної Ради України сьомого скликання, але з самісінького ранку представники опозиції (хто у яскравих футболках «Голосуємо особисто», а хто просто з жовто-синіми пов’язками на руках) заблокували президію Верховної Ради.

Сьогодні, 5 лютого, народні депутати від «Батьківщини», «УДАРу» та «Свободи» з самого ранку заблокували трибуну та президію Верховної Ради України. На даний час, як повідомляє УНІАН, біля трибуни та президії знаходиться близько 70-80 депутатів.

У президії та на ложі уряду висять плакати з написами: «Рада гниє з Рибака», «Кнопкодави — геть із Ради!», «Кнопкодавам — ні!», «Депутате! Ходи на роботу! Голосуй особисто!» тощо.

Ще вчора представники трьох опозиційних фракцій попередили, що робота Верховної Ради не розпочнеться, поки не буде ухвалено закон про персональне голосування. Відомо, що блокування трибуни відбувається через те, що провладна більшість не погоджується на вимогу включити програму для голосування «Рада-3», яка забезпечує особисте голосування.

Телеканал новин «24» повідомив, що спікер Володимир Рибак під час брифінгу у парламенті припустив, що Верховну Раду можуть розблокувати до четверга.

Президію окупував «УДАР» -
Верховній Раді ніде працювати…
Щоб знала більшість тих нездар,
Як кнопками голосувати.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Роман Показати IP 5 Лютого 2013 14:05
Я не розумію, а чому протистояння? Це в них не право таке, а їхній обовязок. Голосувати особисто.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus