USD 41.15 41.45
  • USD 41.15 41.45
  • EUR 41.32 41.55
  • PLN 10.55 10.70

У комісіях Луцької міськради – ротації

19 Березня 2013 15:58
Замість колишнього депутата Луцької міськради Святослава Боруцького головою постійної комісії з питань дотримання прав людини, законності, боротьби зі злочинністю, депутатської діяльності, етики та регламенту може стати його колега Андрій Калахан. А нового депутата міськради від ВО «Свобода» Андрія Буя хочуть зробити членом комісії з питань бюджету Луцької міськради.

Відповідний проект рішення озвучив секретар Луцької міськради Григорій Пустовіт під час засідання постійної депутатської комісії з питань комунального майна та приватизації 19 березня.

За словами Пустовіта, нещодавно Андрій Буй став депутатом Луцької міськради замість Святослава Боруцького, якого обрали депутатом Волинської облради. Тож, щоб Буй повноцінно зміг виконувати свої обов’язки, треба, щоб він став членом однієї з постійних депутатських комісій.

Враховуючи те, що Андрій Буй є економістом за фахом, його запропонували зробити членом комісії з питань бюджету. А от на місце голови постійної комісії з питань дотримання прав людини, законності, боротьби зі злочинністю, депутатської діяльності, етики та регламенту замість Святослава Боруцького претендує Андрій Калахан.

Тож, обранці громади проголосували за проект рішення, запропонований Григорієм Пустовітом. А остаточне рішення приймуть на сесії, яка відбудеться наприкінці березня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus