USD 41.55 41.85
  • USD 41.55 41.85
  • EUR 41.65 41.95
  • PLN 10.62 10.85

Україна, Білорусь та Польща знайшли «точку стику». ФОТО

14 Березня 2013 12:17
Україна, Білорусь та Польща підписали міжурядову угоду про точку стику державних кордонів.
Так, чергові успіхи принесла багаторічна співпраця прикордонних відомств трьох держав: України, Білорусі та Польщі. Головні уповноважені цих країн підписали угоду про визначення точки стику державних кордонів, що розміщена на річці Західний Буг.

Угоду між Кабінетом міністрів України, Урядом Республіки Білорусь, Урядом Республіки Польща підписали Голова Державної прикордонної служби України генерал армії України Микола Литвин, Голова Державного прикордонного комітету Республіки Білорусь полковник Олександр Боєчко, Головний комендант Прикордонної варти Республіки Польща генерал бригади Прикордонної варти Домінік Трач.

Під час тристоронньої зустрічі у стінах Волинської ОДА Голова прикордонних делегацій Домінік Трач виступив з вітальною промовою:
«З точки зору лінії кордонів, які були визначені ще в минулих століттях, польські кордони будуть нарешті визначені остаточно, а прикордонний знак «Буг» завершить цей процес. Це дуже важлива угода для Польщі. Що стосується країн-сусідів Польщі - то це теж останній пункт стику».

Після урочистого підписання угоди, уповноважені представники трьох держав потиснули один одному руки.

«Вже традиційно і українсько-білоруський, і українсько-польський кордони є кордоном взаємовигідного співробітництва та дружби.
Переконаний, що кордон не розділить наші народи, а стане лише перешкодою для протиправної діяльності», - підсумував зустріч Микола Литвин.










Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
вася Показати IP 14 Березня 2013 12:19
між ногами точка*зтику в 1,5 атм *.
петро Показати IP 14 Березня 2013 14:07
нема бориса мабуть пішов в партизани

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus