USD 41.50 41.80
  • USD 41.50 41.80
  • EUR 41.60 41.80
  • PLN 10.65 10.87

УДАР розблокував президію Верховної Ради *

22 Лютого 2013 14:08
Депутати фракції «УДАР» та інших опозиційних сил розблокували президію Верховної Ради. Усі лідери фракцій визначили механізми контролю за персональним голосуванням, - повідомляють в «УДАРі».

«Сьогодні ми відкриємо сесію і проголосуємо два питання - зміни до регламенту, які забезпечать контроль за персональним голосуванням та санкції за неособисте голосування, також парламент ухвалить заяву про євроінтеграційні прагнення України», - підкреслив Віталій Кличко. - «Лідери усіх фракцій пообіцяли, що ніяких спроб маніпуляцій під час голосування не буде. От і подивимося, чи працюватиме парламент далі. Оскільки без персонального голосування він працювати не повинен і не буде. І ми вже це довели», - зазначив лідер «УДАРу».





Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
патріот Показати IP 22 Лютого 2013 16:19
Вітаю УДАР з вдалим початком!!! Бажаю наснаги в боротьбі з тією нечистю, яка окупувала нашу країну. Так тримати! я пишаюся, що віддав свій голос за цю партію
мимокрокодил Показати IP 24 Лютого 2013 22:10
клованы

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus