USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.30 41.55
  • PLN 10.62 10.77

«УДАР» не погоджується з таким «покращенням»! *

25 Лютого 2013 17:35
«Три роки «покращення» Президента Віктора Януковича і Партії Регіонів. Куди рухається Україна?» - міні-брифінг з такою назвою за участю голови виконкому, заступника голови партії «УДАР Віталія Кличка» Ігоря Алєксєєва відбувся 25 лютого.

Політик навів конкретні приклади та факти років «покращення» чинної влади та висловив позицію партії «УДАР» щодо ситуації в країні: «Три роки перебування при владі команди Януковича і Партії регіонів – це роки втрачених можливостей, розгулу корупції і нахабної безвідповідальності усіх наближених до влади. Про те, що Державні фінанси співають романси про «покращення» свідчать Валютні резерви Нацбанку, котрі зменшились на 10 мільярдів доларів США з 2010 року. А при цьому катастрофічно збільшуються зовнішні борги, які за останні три роки зросли більш ніж на третину. І це ще не межа! У 2013 році влада планує влізти у додаткові борги у сумі 135,53 мільярда гривень. І це при тому, що у цьому ж році Україні потрібно віддати близько 9 мільярдів доларів – найбільше за останні роки. Якщо нормально проаналізувати ситуацію, то виходить, що лише цьогоріч на кожного українця, включаючи новонароджених, припадає борг щонайменше у 200 доларів».

«Нас запевняють, що в країні дефляція, але не потрібно бути високоосвіченим економістом, аби помітити дивну закономірність невідповідності цін до зарплат та пенсій. З такими темпами, Януковичу потрібно ще років 10 для того, щоб забезпечити обіцяний «вже у 2010 році» рівень пенсійних виплат і зарплат», - зазначив Ігор Алєксєєв.

Зазначив заступник голови Волинського «УДАРу» і про провальні реформи Януковича, котрі замість того. аби покращити рівень життя українців, певним чином навіть погіршили його. «Кому покращив наш Президент життя, так це олігархам, депутатам і чиновникам, а пересічні жителі України для нього ніби й не існують».

Не оминули й тему корупції: «За рівнем корупції Україна протягом останніх років постійно перебуває наприкінці списку. Ситуація із року рік погіршується. за індексом сприйняття корупції у 2012 році Україна отримала однакову оцінку із Сирією, Республікою Конго, Центрально-Африканською республікою, а також країнами Камерун та Бангладеш. А наявність політичних репресій в Україні визнають у США та Європі на офіційному рівні. Януковичу навіть не подають руки при зустрічі керівники цивілізованих держав. Наслідком цього є немало, небагато, а лише те, що Україна поступово опиняється у міжнародній ізоляції. Людей не обдурити. Вони усе це бачать і відчувають «покращення» на власній шкірі. Народ бунтує. Ледь не щодня відбуваються протести, але, на жаль, на їх більшість немає жодної реакції», - заявив політик.

«Ми прийшли в парламент, щоб зламати цю систему. І ми її зломимо. Партія «УДАР» вже два тижні блокувала трибуну парламенту, вимагаючи персонального голосування. Ми перемогли у цій боротьбі і це перший крок у виконанні наказів виборців. Президенту Януковичу час зрозуміти: сьогодні у парламенті не залякані, корумповані заробітчани-кнопкодави. На виборах 2012 року перемогла нова опозиція, якій виборець видав мандат довіри. І ми доведемо, що виборець не помилився!», - додав на завершення Ігор Алєксєєв.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Сеня Показати IP 2 Березня 2013 00:37
Таке покращення, яке зробив УДАР своїм агітаторам та штабістам - довго не забудеться. Хай вам добре буде, але на наступних виборах на вас ніхто толковий не працюватиме.
ювс-херсон до Сеня Показати IP 3 Березня 2013 16:08
МУ*АК ты- сеня. Значит рыги давали менше, чим предлагали ударовцы. Потому мы так и живем, что агитируем за большую плату, а не идею, по совести. Ты сам себя обгадил. Я бы с тобой в разведку не пошел,шкурник ты!
Перец Показати IP 11 Березня 2013 12:25
Да кто угодно, хоть обезьяны из зоопарка, пусть будут у власти, но не партия регионалов и ее основатели.
гриша Показати IP 11 Березня 2013 21:14
был пчелолюб в нем разобрались и отправили на свалку теперь и этого с енакива ту даже надо
Днепр Показати IP 12 Березня 2013 18:55
Скоро р..и потихоньку начнут получать свои 9 грамм.......
влад Показати IP 18 Березня 2013 11:07
я без денег буду работать за УДАР
лира до влад Показати IP 20 Березня 2013 21:22
пробуждаемся!
ирина Показати IP 30 Березня 2013 10:02
соотечественники будьте терпимы наши деды какую войну выстояли и теперь и их обливают грязью у нас отнимают родину и язык но поверьте время лечит и расставит все на свои места
довбуш Показати IP 5 Квітня 2013 14:28
бб боже упокой врагов украины ---призедента и его банду аминь

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus