USD 41.10 41.50
  • USD 41.10 41.50
  • EUR 41.35 41.60
  • PLN 10.40 10.52

«УДАР» іде на вибори самотужки і вже створив штаб. ФОТО

4 Травня 2012 15:24
Партія «УДАР» Віталія Кличка ітиме на парламентські вибори самостійно. На сьогодні уже визначили виборчу стратегію і створили Центральний виборчий штаб.

Про це під час прес-конференції 4 травня заявив заступник голови облосередку партії «УДАР» Ігор Алексєєв, - повідомили у прес-службі політичної сили.

Керівництво волинського «УДАРу» скликало прес-конференцію задля висвітлення IX Всеукраїнського з’їзду партії «УДАР Віталія Кличка» , що відбувся 28 квітня в Запоріжжі. Зокрема з журналістами зустрілися заступник голови Волинської облорганізації «УДАРу» Ігор Алексєєв та очільник луцького осередку партії Андрій Розтока.

Ігор Алексєєв наголосив , що «УДАР» іде на вибори самостійно: виборчу стратегію на сьогодні вже визначено і створено Центральний виборчий штаб. Також важливою подією було створення молодіжного крила партії та домовленість про співпрацю з рухом «Чесно».

На завершення зустрічі Алексєєв акцентував увагу на тому, що одним з основних принципів партії «УДАР» на майбутніх виборах – відповідність усіх кандидатів на державні посади критеріям моральності, професійності і командності. Отож, стратегічною метою партії є вступ України до ЄС.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
ну ну Показати IP 4 Травня 2012 15:33
думав голосувати за них, але після набору в партію согоднішніх депутатів - ганьба. тушки бігають, місце шукають, за що вхопитись, щоб до корита приліпитись. невже нічого не навчились? невже Кличко не розуміє, як падає довіра до нього, після висування таких кандидатів?
111 Показати IP 4 Травня 2012 19:03
вона не повинна пройти!
Совість Волині Показати IP 4 Травня 2012 22:00
Инвалид и алкоголик - пара века!!! Победа обеспечена!!!
Хатуль Мадан до Совість Волині Показати IP 5 Травня 2012 16:33
братья канановичи, а ви самокритичні...
Знаючий Показати IP 4 Травня 2012 22:46
Може Алєксєєв і алкоголік (не знаю нічого з цього приводу), але Розтока як спортсмен дуже багато досяг. Не кожен має вдома олімпійську та медалі чемпіона світу. Якась заздрісна в тебе совість, не зовсім совісна (скоріше безсовісна).
бу Показати IP 4 Травня 2012 23:00
я думал кличко умнее
Гість* Показати IP 4 Травня 2012 23:25
Розтока спочатку в Центрі інваспорту "підсиджував" усе кервіництво, потім, працюючи в управлінні спорту, писав доповідні на своїх колег... одне слово - повністю "відповідає" "критеріям моральності, професійності і командності" Ганьба вам! Кличко швидко на політичне дно піде з такою "командою"...
опа Показати IP 5 Травня 2012 08:02
видно пана по халявах (укр.присл.)
пісюнчик Показати IP 5 Травня 2012 19:00
кличко отямся доки ще не пізно не бери таких ідіотів у партію як алєксєєв та м...к розтока....
директор Показати IP 8 Травня 2012 20:00
Партія Кличка із такими вождями в області після цих виборів розвалиться та розориться!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus