USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

«Убрать!» ‒ Клімчук про самовільні забудови на Світязі

10 Лютого 2012 17:36
Для того, аби облаштувати каналізацію у селі Світязь, там заберуть самовільно побудовані споруди.

Про це голова Волинської облдержадміністрації Борис Клімчук розповів 10 лютого під час розширеної наради з питань підбиття підсумків функціонування територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту у 2011 році та визначення основних завдань на 2012 рік.

Так, говорячи про проведення каналізації, губернатор згадав і село Світязь. Мовляв, там перед тим як зробити водовідведення у населеному пункті, потрібно розібратися із самовільно забудованим житлом біля озера.

«Убрать! Приступити до виконання так, як поступили по Гряді. Тоді будемо говорити за чистий Світязь», ‒ сказав Клімчук.

Також губернатор додав, що каналізаційні роботи почалися у Ківерцях. За його словами, наступного року роботи з водовідведенням почнуться і в луцькому мікрорайоні Вересневе.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Марта Показати IP 10 Лютого 2012 20:53
Аж розчулилася від слів губернатора. Дійсно, собаки гавкають, караван іде. ще шість років тому тодішній прокурор Микола Франтовський казав про незаконну забудову навколо Світязя: знести все і посіяти травичку. А віз і нині там...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus