USD 41.55 41.85
  • USD 41.55 41.85
  • EUR 41.65 41.95
  • PLN 10.62 10.85

У Волиньраді заговорили про революцію

5 Квітня 2013 10:52
Акція «Вставай, Україно!» відбудеться у Луцьку.
Про це стало відомо під час 18-ої сесії Волиньради 5 квітня.
Депутат облради «фронтзмінівець» Ігор Гузь заявив про те, що у вівторок, 9 квітня, о 16:00 на Київському майдані у Луцьку має відбутися акція «Вставай, Україно».

Так, до волинського облцентру мають завітати лідери опозиції Олег Тягнибок, Арсеній Яценюк і Віталій Кличко.

«Ми закликаємо кожного з вас прийти… Аби заколотники знали свої місця… Революція гряде і вона буде найближчим часом», - зазначив Ігор Гузь.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
непідГузник Показати IP 5 Квітня 2013 11:57
Через недолугість опозиції мільйони людей опинилися "за бортом" політичної ситуації. Бо до ПР приєднатися не дозволяють переконання, а до Яценюка і решти - нема сенсу. Думаю, потрібно створювати третю силу. На Волині пропоную її назвати "Партія непідГузників". В інших регіонах, думаю, знайдуться свої клоуни. То ж хоч з назвою проблем не буде. Модератори, звичайно, можуть і не поставити мій комент, вважаючи, що я наче б-то ображаю честь і гідність де-кого... Але я те саме напишу на інших ресурсах... то ж це все рівно прочитають.
Факт до непідГузник Показати IP 5 Квітня 2013 16:44
Не зациклюйся.
Александр Показати IP 6 Квітня 2013 11:15
В песне Битлз "Revolution" есть замечательный второй куплет. Перевод легко найти при желании, хотя текст очень простой и тем замечателен, как и большинство их песен. Имеющий уши - да услышит: You say you got a real solution, Well you know we'd all love to see the plan. You ask me for a contribution, Well, you know we're all doing what we can. If you want money for people with minds that hate, All I can tell you is, "Brother, you have to wait".
Патріот Показати IP 6 Квітня 2013 23:38
ВСТАВАЙ,УКРАЇНО!!!ГОДІ МОВЧАТИ!!!ТРЕВА ВИЛА В РУКИ БРАТИ!!!
Саша Показати IP 8 Квітня 2013 09:28
Давно пора, тільки потрібно не просто людей скликати і все... А діяти, поставити певні терміни щодо виконань, не виконано , відповідального на вила.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus