USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

У Луцьку стане легше мітингувати. Документ

1 Червня 2012 18:21
Прокуратура Луцька опротестувала рішення виконкому міськради від 25 грудня 2008 року, яке регулює порядок організації та проведення зборів, мітингів, походів та демонстрацій в обласному центрі Волині.
Про це повідомляє портал Майдан.

Представники порталу в рамках проекту «Майдан-Моніторинг» звернулися до органів прокуратури десяти облцентрів, зокрема і Луцька, щодо вжиття заходів прокурорського реагування у зв’язку з затвердженням відповідними міськими радами власних нормативно-правових актів з питань організації і проведення громадянами України мирних зібрань – на що органи місцевого самоврядування не мають жодних законних повноважень.

У відповіді за підписом заступника прокурора Луцька Валентина Агайбірова йдеться, що правоохоронці опротестували рішення виконкому, яке регулює порядок організації та проведення зборів, мітингів, походів та демонстрацій в обласному центрі Волині. «Проведеною перевіркою встановили, що вказане рішення є незаконним і підлягає скасуванню», - йдеться в документі.

Отож, прокуратура опротестувала рішення виконкому.
Нагадаємо, зокрема на підставі цього рішення виконавчого комітету, ухваленого ще у 2008 році, суд заборонив регіоналам та опозиції мітингувати того дня, на який планувався візит президента.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Міля Показати IP 2 Червня 2012 02:08
А де ця придуркувата прокуратура була чотири роки тому?
Нововолинськ Показати IP 2 Червня 2012 11:21
А судді хто? Це ж треба бути такими прохвесіоналами!
Турійськ Показати IP 2 Червня 2012 18:11
То це патологічний демократ Шиба придумав як заборонити мітинги? Хто нас лучан покарав Шибою? За що нам випало таке щастя як Богдан Падлович?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus