USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

У Клімчука – претензії до архбудінспекції

8 Червня 2012 14:49
До роботи Волинської архітектурно-будівельної інспекції є претензії щодо видачі дозвільних документів.
Про це заявив голова Волинської облдержадміністрації Борис Клімчук під час регіонального практичного семінару «Дозвільна система в бізнесі» 8 червня.
За словами, очільника Волинської ОДА, процедури видачі дозволів у відомстві дещо «затягнуті». «Можливо, ви це робите, бо вам це цікаво?» - поцікавився губернатор.
Клімчук додав також, що інспекція нібито втручається у господарські спори, а це належить лише до компетенції судової влади. Загалом, посадовець зазначив, що робота цього відомства буде контролюватися.
Окрім того, за словами начальника головного управління економіки Волинської ОДА Олександра Блащука, є проблеми із підключенням архітектурно-будівельної інспекції до єдиної електронної документаційної бази.
Нагадаємо, відповідно до доручення Президента Януковича, всі місцеві дозвільні центри та відомства, які причетні до видачі дозвільних документів, потрібно підключити до систем електронного документообігу.
«Піонерами» у цій галузі посадовець назвав Державну службу автодоріг та управління культури і туризму Волинської ОДА.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Лучанка Показати IP 8 Червня 2012 15:17
А до кого в нього їх нема? До себе мабуть нема і все...,шкода діда,шкода, які б в нього статки не були,а продавати себе-це ницьсьть, це таке яке побажати ворогу не хочеш, хай має хоч 1000000 євро в день, але такою людиною як він-гріх бути!!!
tester Показати IP 8 Червня 2012 16:25
Нагадаємо, відповідно до доручення Президента Януковича, всі місцеві дозвільні центри та відомства, які причетні до видачі дозвільних документів, потрібно підключити до систем електронного документообігу.
МИКОЛА Показати IP 10 Червня 2012 10:24
Цей дід ВІЧНИЙ!!!Так що не надійтесь,волиняни,що від нього позбудетесь,він у нас володар землі Волинської,і бути йому ДОВІКУ!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus