USD 40.90 41.30
  • USD 40.90 41.30
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

Активісти намагаються зірвати сесію Луцької міської ради

14 Травня 2018 10:05
Перебування у залі засідань великої кількості активістів та виклик нацполіції: до розгляду питань позачергової сесії Луцької міськради не можуть перейти через окремих громадських діячів.

Про це йшлося під час засідання 41 позачергової сесії міської ради 14 травня.

Після затвердження порядку денного, перед розглядом питань виникла дискусія між депутатами щодо перебування у залі засідань великої кількості працівників департаменту муніципальної варти.

Депутат Павло Данильчук запитав, що у залі засідань роблять працівники муніципальної варти. З його слів, порядок у залі може охороняти лише нацполіція, працівників якої він готовий викликати.

Виконувач повноважень Луцького міського голови Григорій Пустовіт пояснив, що працівники муніципальної варти перебувають у залі засідань для охорони майна. Він нагадав сесію, коли окремі активісти та депутати ходили столами та ламали мікрофони. У декого, мовляв, є необхідність самовираження через пошкодження комунального майна, ходіння по столах та інші ексцентричні заходи.

Своєю чергою, Сергій Рижков, який під час минулих сесій відзначився комічним падінням на столи та тим, що сексуально домагався працівників муніципальної варти, всіляко намагався завадити проведенню сесії, підходив до депутатів та головуючого, показуючи посвідчення представника громадського формування з охорони порядку і стверджуючи, що він має більше прав перебувати у залі, ніж муніципали.

У підсумку, оголосили перерву в засіданні, під час якої у міськраду прибули працівники нацполіції.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
коля Показати IP 14 Травня 2018 10:15
вигнати всіх на .уй разам з марноїдами на прибирання вулиць!
галя Показати IP 14 Травня 2018 10:41
там хоч хтось один адекватний є? Клоуни, яким по*ер місто, головне - земля, ділянки, власні шкурні інтереси!
11 Показати IP 14 Травня 2018 10:57
муніципали вміють Добре з персіонерами воювати ,а проти активістів вони обісрались нічого зробити не можуть . лад навести не можуть . а хахаха .

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus