USD 41.10 41.50
  • USD 41.10 41.50
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.55 10.75

У Москві проходить мітинг під гаслом «Досить Путіна»

6 Травня 2017 14:58
У Москві проходить санкціонований мітинг під гаслом "Досить Путіна". На проспекті Сахарова зібралося кілька тисяч людей. Місце проведення акції оточене тимчасовим металевим огородженням, вхід лише після огляду поліцією, пише УНІАН.

Мітинг присвячений п'ятій річниці масових протестів 6 травня 2012 року в Москві, які відбулися напередодні третьої інавгурації президента РФ Володимира Путіна і закінчилися масовими заворушеннями, а надалі засудженням на реальні строки ув'язнення кількох десятків росіян.

Учасникам акції роздають значки з написом "Свободу героям 6 травня", а також білі стрічки з написом "5 років Болотній".

Також можна побачити плакати: "9 травня свято, а в мене відберуть останні", "Держава має захищати нас, а не їздити", "Гомофобія вбиває", "Ярмо ФСБ" та інші. Багато хто тримає в руках прапори РФ різних опозиційних партій і рухів Росії.

У коментарі УНІАН активіст Ільдар Дадін, який за участь в антивоєнних пікетах був засуджений на три роки колонії, заявив, що його діяльність, як і раніше, спрямована на припинення війни проти України.

"Я відчуваю, що вина за ту кров, що пролита моєю країною в Україні, лежить і на моїй совісті, як на громадянина Росії, який не зміг цьому запобігти", - сказав Дадін, який прийшов на мітинг із пов'язаним на плечі прапором України.

До слова, 29 квітня у центрі Москви та в інших великих містах Росії відбулася акція організації «Открытая Россия». Люди вийшли з плакатами «Набрид». Тоді російська влада не погодила проведення такого заходу, тому, як і прогнозувалось, були затримані.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 6 Травня 2017 17:16
Фрікі

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus