USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.10 41.60
  • PLN 10.25 10.50

У «ДНР» заявили, що домовилися з Києвом створити орган для прямого діалогу

12 Березня 2020 08:29
Голова так званого «МЗС ДНР» заявила, що на переговорах у Мінську між Києвом і Донецьком досягнута домовленість про створення органу для прямого діалогу. За допомогою нього Донбас і Київ будуть спілкуватися щодо політичних рішень.

Про це інформує Telegram-канал «Політика Країни» з посиланням на «РИА Новости».

Також «РИА Новости» повідомляють з посиланням на ОБСЄ, що контактна група домовилася створити консультативну раду з політичного врегулювання на Донбасі.

Представник Володимира Путіна Дмитро Козак, який також був на переговорах в Мінську заявив, що контактна група може вже 25 березня прийняти механізм діалогу сторін конфлікту на Донбасі за участю країн «нормандського формату».
Раніше Козак говорив, що на переговорах в Мінську вони з Єрмаком домовилися «про нові механізми взаємодії для пошуку політичних рішень щодо врегулювання конфлікту».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 12 Березня 2020 12:27
Мені соромно за недолугу українську владу, де голова Офісу Президена, особа, що просто подає папірці президенту, рулить державою.
Лучанин Показати IP 12 Березня 2020 13:51
Ви там о*уїли? Які домовленості?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus