USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

Це «брєд», - Кіндер про аудіозаписи

30 Січня 2012 16:57
Ковельський міський голова Олег Кіндер назвав «брєдом» компрометуючі аудіозаписи, які з’явилися в мережі Інтернет 30 січня.

Про це повідомляє ВолиньPost.

Нагадаємо, що на записах чути розмову двох чоловіків: невідомим та чоловіком, до якого звертаються на ім’я Олег. Із суті діалогу випливає, що невідомий чоловік заплатив невідомому Олегу 5 тисяч доларів за прийняття певного рішення сесією невідомої ради.


Коментуючи ситуацію, Кіндер зазначив, що не мав часу слухати записи, бо «все ж таки на роботі».

Разом з тим сказав, що подібну інформацію він пов’язує з передвиборною гонкою і брудними технологіями.

«Почалися виборчі гонки. І мені щось коментувати? Це тільки початок отого всього, що сьогодні є. І мені коментувати, вибачте, оцей брєд, який буде виноситися… Це тільки початок. Зараз будуть розказувати про мої квартири, будуть розказувати про мої доходи, про мої підприємства і ще хто його знає про що будуть розказувати. Це на совісті тих людей, які це виносять», – прокоментував Кіндер.

Водночас він поскаржився на видання, які, на думку мера Ковеля, некоректно назвали голоси на аудіозаписах.

«Невідома особа і голос похожий до Кіндера. Це коректно чи ні? Написали би: невідома особа і невідома особа. Оце було би коректно. А так… Одні сидять галіматью цю пишуть, організовують і все інше», – каже мер Ковеля.

Міський голова Ковеля підтвердив інформацію про те, що нині у суді лежить позов на підприємця Віктора Каваса, котрий у присутності журналістів у 2011 році обізвав Кіндера хабарником. І натякнув, що продовжить далі оскаржувати суперечливу інформацію щодо своєї особи у судовому порядку.

«Відбудеться судове чергове засідання. Буде рішення. Далі піде справа. Всьому ж є початок і всьому є кінець», – зазначив Кіндер.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 15
Микола Показати IP 30 Січня 2012 16:59
Брєд то шо ти твориш у місті. Нема ніякого порядку. Зате в політиків граються
Підприємець Показати IP 30 Січня 2012 17:06
Може хоть зара візьмуть за одне місце, а то так до любого чиновника прийди, а вони у відповідь: "дай, дай, дай"
Руся Показати IP 30 Січня 2012 17:29
Ну ясно. А що ж він ще може сказати. Тож не скаже: "Да, це я".
Здрасте Показати IP 30 Січня 2012 18:07
Голос, згадка Грицюка, конкретна ситуація. Ковельчанам не позаздриш - БЮТанулись.
базар Показати IP 30 Січня 2012 18:30
Свої Мельниченки появилися. Так дивися і до касетного скандалу Кіндера доведуть. Але і без плівок кожен ковельчанин підтвердить ці факти.
Василь Показати IP 30 Січня 2012 19:35
Ну раніше брехунець по Ковелю за Юлю роздавали із палаток, а тепер і за Кіндера. Треба ж буде відмиватись від бруду
Дисидент Показати IP 30 Січня 2012 20:20
"Я Солженицына не читал, но осуждаю всё то, что он написал", - точно так і Кіндер "оправдався", наїхавши на оприлюднене журналістами. Чи хто повірить, що людина при здоровому глузді не ознайомиться з найбільшим в своєму житті аудіокомпроматом? Про те, що витворяють на місцях "невідомі особи і голос похожий до Кіндера" треба передати в ПАРЕ для моніторингу і Бараку Обамі, до якого поїде Жужа Тимошенко жалітися на "злочинний режим" в Україні. Журналісти, запропонуйте Кіндеру передати файли записів, що робив Кавас на експертизу. Тоді все стане на свої місця.
Адам Іванович Показати IP 31 Січня 2012 09:38
Лохонувся... ДоМерувався...проти Клімчука не лізь... Бют, бютом, а ПР - кручє)))
Анатолій Показати IP 31 Січня 2012 13:54
Тупоголові ПРдуни,в ваш наївний лохотрон може повірити тільки ідіот.Знаю Олега з дитинства,як чуйну,порядну і добру людину.
Олег Показати IP 31 Січня 2012 14:55
Очі показують душу лдини на фото вони зовсім не чуйні.
Адам Іванович Показати IP 31 Січня 2012 16:33
Шановний, Анатолію, на мою думку ви-"тільки ідіот"і Ваш Алежа - "тільки ідіот" може не повірити у це. Він буде зі шкури лізти розказувати що не він...ЦЕЖ фальсифікація!!!Я святий МЕР...???? Є конкретний предмет дачі хабаря і всі про це знають і розуміють...хотів до верховної ради??? ось йому верховна рада!!! Поплатиться місцем скоріше всього...будьте раелістом...Памятаєте Добкіна, це теж не він, тому що він чуйна та порядна людина)))...
111 до Адам Іванович Показати IP 31 Січня 2012 23:29
Як після цього Кавас буде вести дєла? Пасти фазанів і т.д.? "Страшний" бізнесмен, раз всіх пише, може він з контори якоїсь.
Читач123 Показати IP 31 Січня 2012 17:35
Нда... І ви всі тут думаєте, що ціна ТАКОГО питання коштує 5 тис. дол? Ви що дійсно ідіоти? Підстава явна. Я Кіндера не знаю. Чуйний він чи брехун мені всеодно. Якби Кіндер дійсно вирішував такі питання, то мав би за таку махінацію разів в 5 більше і то по кожному пункту...
123 Показати IP 1 Лютого 2012 17:55
Секретарка Кіндера по Батьківщині розказала в суді що по дзвінку Кіндера тоже отримувала від Каваса гроші
друг Показати IP 5 Лютого 2012 21:07
Кузнєцов бізнесмен з Луганська тоже в мєнтуру писав заяву що кавас його кинув на бабкі.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus