USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.10 41.45
  • PLN 10.40 10.55

«Томос-тур» президента: Порошенко зустрінеться з виборцями у Ківерцях та Рожищі

15 Січня 2019 10:06
У Ківерцях та Рожищі чекають на приїзд Президента України Петра Порошенка.

Про це інформує Район.Ківерці.

Керівниця відділу з питань організаційної роботи, внутрішньої та інформаційної політики апарату Ківерцівської РДА Людмила Козярчук повідомила про те, що президент завітає до Ківерцівського районного будинку культури.

«У рамках візиту Петро Олексійович відвідає будинок культури, де зустрінеться з виборцями», – розповіла Людмила Козярчук.

«Томос-тур» Президента України Петра Порошенка після Рівного і Вінниці продовжиться у Луцьку. Візит гаранта у Луцьку відбудеться сьогодні, 15 січня.

Нагадаємо, попередньо планувалось, що 11 січня Петро Порошенко відвідає Луцьк. Проте, як стало відомо 10 січня, візит гаранта з незрозумілих причин відмінили та, попередньо, перенесли на 15 січня. До слова, в рамках підготовки до візиту гаранта голова Волинської ОДА Олександр Савченко підписав розпорядження звезти з усіх районів Волині 160 осіб для зустрічі президента у Волинському облмуздрамтеатрі та 2420 осіб на Театральний майдан Луцька для участі в «святково-обрядовому дійстві».

Також днями у Фейсбуці створили сторінку «Постав запитання президенту 11 січня. Волинь», на якій пропонували усім охочим прийти на Театральний майдан міста Луцька, де мав виступати Петро Порошенко і поставити йому актуальні питання, які турбують кожного. Оскільки візит скасували, на Фейсбук-сторінці опублікували топ-12 найпопулярніших запитань волинян.

У зв’язку із приїздом «гаранта» на Волинь жителів області попереджають про небезпеку, яка може виникнути під час пересування кортежу президента, адже уже були випадки, коли автівки Порошенка спричиняли аварійні ситуації.

Раніше журналіст Олександр Дубінський назвав приїзд Петра Порошенка до Луцька 11 січня початком передвиборчого «Томос-туру», під час якого відбуватиметься агітація в Україні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Коля Показати IP 15 Січня 2019 10:27
Все поміняли, водять людей за ніс. І чому вчора це не казали, знав же Савченко, чому від людей ховатись?
Ой Показати IP 15 Січня 2019 10:32
В нього всеодно нема шансів , краще вже Зеленський ніж вся та швора яка з 91 року обкрадає Україну і українців , гнати всіх!!!
Бендер В.М. Показати IP 15 Січня 2019 11:11
Нехай прокоментує яку платню отримує його ставленик - голова Волинської ОДА Олександр Савченко , тому що він не знає і його публічну декларацію , звідкиля такі статки ?
Боголюбы Показати IP 15 Січня 2019 11:54
Надеюсь он поедет по прямой дороге киверцы рожище а не по объездной.
невідома Показати IP 15 Січня 2019 12:02
а чому не їде в Берестечко там дорога Горохів - Берестечко вищого класу

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus