USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

Тігіпко рветься на місце Азарова. ВІДЕО

18 Березня 2012 13:05
Заступник голови Партії регіонів Сергій Тігіпко хоче її очолити.

Про це він сказав у суботу після з'їзду партії, - пише Українська правда.

На питання, чи хоче він стати лідером Партії регіонів, Тігіпко відповів: «Чому ні? Однозначно».
«Рано, можливо, сьогодні про це говорити. Я тільки прийшов у Партію регіонів. При цьому, напевно, це було б дуже самовпевнено або, можливо, навіть межувало б із певним нахабством. Все-таки люди тут працювали на партію 15 років», - зазначив він.

«Тим не менше, я вважаю, що такий шанс має бути не лише у мене. Такий шанс має бути у будь-якого члена партії. Самий молодий хлопець, який прийде в цю партію, повинен розуміти, що в нього є перспектива росту», - сказав політик.

Однак на уточнююче питання, чи є у нього таке прагнення, Тігіпко ще раз відповів: «Так».

Як повідомлялося, на з'їзді Партії регіонів у суботу було оголошено про входження в неї членів партії Тігіпка «Сильна Україна», яка прийняла рішення про саморозпуск за кілька годин до цього.

В даний час головою Партії регіонів є прем'єр Микола Азаров.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
))) Показати IP 18 Березня 2012 23:59
мей би, но если Азарова Клюев не съел, то уж Тигипко-то :-))))))
прискорбно Показати IP 19 Березня 2012 13:21
Да, Сергей Леонидович, Вы молодец. Чтобы попасть снова у власть, забрали Трудовую партию Украины, переименовали на "Сильную Украину", использовали людей, которые поверили у Вас и Ваши идеи. Поверьте, 90% "ваших однопартийцев" не пойдут в ПР и больше не поверят Вам в будущем. Пусть будет Вам в ПР "тепло и уютно" и делайте свои реформы.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus