USD 41.00 41.30
  • USD 41.00 41.30
  • EUR 40.80 41.40
  • PLN 10.30 10.50

Терорист Стрєлков викликав Навального на дебати

11 Липня 2017 12:51
Колишній "польовий командир" "ДНР" Ігор Стрєлков викликав на публічні політичні дебати російського опозиціонера Олексія Навального.

Про це у своєму блозі повідомив сам Навальний, пише УНІАН.

"Метою дебатів він (Стрєлков, - ред.) бачить довести, що я ні патріот, ні націоналіст, ні опозиціонер, й позначає три головні теми дискусії:

1. Як же я зможу перемогти корупцію, ставши президентом?

2. Моя позиція щодо західних партнерів Росії.

3. Що буде робити Навальний, ставши президентом, з Донбасом і Кримом?", - йдеться у повідомленні опозиціонера РФ.

Він стверджує, що йому є що сказати на ці теми, тому він готовий брати участь у дебатах. "Постараюся у ході цих дебатів довести, що я найкращий кандидат для всіх виборців, які називають себе патріотами", - зазначив Навальний. Дата, формат й інші подробиці про майбутні дебати будуть оголошені пізніше.

Нагадаємо, Навальний був затриманий 12 червня незадовго до початку неузгодженої з владою Росії акції його прихильників на Тверській вулиці в центрі Москви. Поліція тоді затримала понад 700 людей, правозахисники й активісти звинувачували її в непропорційно жорстких діях. Після 25 діб адміністративного арешту Навальний вийшов на свободу.
Олексій Навальний
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Боцман Показати IP 11 Липня 2017 13:06
Два ручних клоуна будуть відволікати скрєпанутий плєбс.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus