USD 41.00 41.40
  • USD 41.00 41.40
  • EUR 41.25 41.50
  • PLN 10.35 10.48

Столичні коміки висміяли вибори мера у Володимирі-Волинському

28 Жовтня 2015 12:29
Новини бувають хороші, бувають погані. А новина, з якої посміялася вся країна, автоматично стає хорошою. Саме так сприйняли ведучі популярної телепередачі на «1+1» «Чисто NEWS» повідомлення про те, що Інна Селіванова у Володимирі-Волинському балотувалася на місцевих виборах одразу від двох політичних сил, - інформує БУГ.

Так, Інна Павлівна намагалася стати депутатом Володимир-Волинської міської ради від Володимир-Волинської міської організації політичної партії «Громадянська позиція», а депутатом Волинської обласної ради від політичної партії «Соціалісти». Це є порушенням частини 5 статті 35 Закону України «Про місцеві вибори». Відповідний акт про виявлення порушення було складено та передано Володимир-Волинській міській виборчій комісії, – повідомляє Місто Вечірнє.

Однак Валерій Житков подивився на цей інцидент простіше і навіть дав йому логічне пояснення. Мовляв, пані Селіванова балотувалася від однієї партії у Володимир, а від іншої – у Волинський.

«Тамбовський вовк» разом з колегою Євгеном Кошовим розглядали порушення на виборах по всій Україні, однак володимирський факт потрапив у рубрику «Особо отличившиеся».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
дивно Показати IP 28 Жовтня 2015 14:34
Яким боком вибори мера до Селiвановоi?
з володимира до дивно Показати IP 28 Жовтня 2015 17:16
А шо не один х...... н , що вибори Селіваної, що повторне призначення князя на престол... Воно все рівно цирк чи то мерсько-княжий чи то І.П. - одного гнізда птахи . Якшо тра , то скинемо хлопцям -комікам з 95 кварталу цікаві моменти і про вибори престарелого мера- князя
Владислав Показати IP 28 Жовтня 2015 15:13
Дійсно, при чому тут вибори мера до Селіванової...
Микола Показати IP 28 Жовтня 2015 16:16
А хіба ВоНо думає, шо пише. Не думає і не знає. Бо головою воно тільки їсть мівіну.Десь відчуває, але не умом, шо дурь написало. Боїться підписатися, шоб родини не ганьбити. Як статті пишуть - так і Україну будують!
Анонім до Микола Показати IP 28 Жовтня 2015 17:43
А может в реале наоборот: "Як Україну будують - так і статті пишуть!"? Ибо и тем и тем занимаются в настоящее время одни и те же "кураторы" (т.е. хозяева). Чего стоит их шок от пролета российских ракет над Ираком (согласованного с властями Ирака), полностью ими контролируемым.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus