USD 41.10 41.43
  • USD 41.10 41.43
  • EUR 41.20 41.65
  • PLN 10.80 10.93

Справу на Кучму завели незаконно, - суд

26 Червня 2012 17:24
Вищий спецсуд підтвердив незаконність порушення кримінальної справи щодо Леоніда Кучми.
Про це повідомила адвокат Мирослави Гонгадзе Валентина Теличенко, - пише Українська правда.
«Суд оголосив резолюцію, відмовивши у задоволенні касаційних скарг, залишивши без змін рішення суддів першої інстанції та апеляційних судів щодо незаконного порушення кримінальної справи проти Кучми», - сказала Теличенко.
За її словами, різне застосування норм права вищим судом при розгляді цієї справи дає підстави звернутися до Верховного суду.
«У справі про встановлення замовників убивства, або при наявності значної кількості інформації, яка дає хороші шанси до виявлення, встановлення та притягнення до відповідальності замовників, національні ресурси фактично вичерпані у дуже брутальний спосіб», - сказала адвокат.
За її словами, тепер Мирослава Гонгадзе може і буде звертатися до Європейського суду.
Теличенко нагадала, що свого часу у 20о5 році, Європейський суд зобов'язав уряд України провести слідство та встановити замовників вбивства журналіста.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Макар Показати IP 26 Червня 2012 17:44
Не здивуюсь,якщо в скорому часі наш "самий справедливий суд"визнає ,винною у вбивстві Гонгадзе Ю.Тимошенко,або те ,що Гия покінчив самогубством,відтявши собі голову.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus