USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

Сосновський і Бондарук повезли послу Японії вишиванку

15 Березня 2012 16:45
Депутати Луцької міськради Антон Сосновський та Роман Бондарук подарували послу Японії в Україні Тоїчі Сакаті вишиванку та картину на склі.

Про це повідомили у відділі інформаційної роботи мерії з посиланням на газету "Луцький замок".

Подарунок вони передали під час офіційного прийому в амбасаді з нагоди роковин річниці руйнівного землетрусу й цунамі, що сталися у північно-східній частині Тихого океану 11 березня 2011 року.

На запрошення японського посла Тоічі Сакати у прийомі взяли участь депутати Луцької міської ради Антон Сосновський та Роман Бондарук. Вони подарували послу Японії вишиванку і картину на склі, а також передали Тоічі Сакаті офіційне запрошення від мера Миколи Романюка відвідати Луцьк у зручний для нього час.

Дружина пана Сакати Йоко повідомила, що буде переконувати посла зробити це якнайшвидше.

Нагадаємо, минулоріч в обласному центрі Волині відбулася благодійна акція «Луцьк – народу Японії», яку організував голова громадської організації «Волинський блок» Антон Сосновський. Загалом від лучан було зібрано і переказано на спеціальний рахунок Посольства Японії в Україні 15 тисяч гривень.

Щоправда, цей гарний задум не обійшовся без скандалу. Декілька місяців журналісти і депутати не могли з’ясувати, де ділися гроші, зібрані для допомоги Японії.

У підсумку суд оштрафував Сосновського на 425 гривень за ненадання інформації щодо долі грошей депутату Луцької міськради Євгенію Ткачуку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 13
джек Показати IP 15 Березня 2012 17:30
ну що стосується скандалу то його намагались роздути підконтрольні Миколі Романюку - депутат Ткачук, гол. ред його сайту Булковська та Кірчук з газети яка л..... владі а всі інші нормальні люди просто спокійно віднеслись.
Сосновський + Дячук = ПУК Показати IP 15 Березня 2012 20:14
Шось не поперло Антону і Рустаму, то в скандал Антон вліп і оштрафували, то Дячуку по фізіономії дали (дівчат бити не можна, за це видно віддячили), то Грицюк Сосновського з Дячуком на сесії соплями обізвав при депутатах (з них тепер рже вся група "Рідне місто", то Бірюков Сосновського з Дячуком водою облив при журналістах (тут я ржала), то Антона Токарський погнав ((( Хлопці будьте щирими і робіть добрі діла, побачите як життя повернеться до Вас хорошою і світлою стороною. ПУК - Посміховисько У Колуарах, або Пора у Кращі ))) Соромно за Вас хлопці чесно... А про Бондарука я взагалі мовчу... ((( Ганьба...
Присутня до Сосновський + Дячук = ПУК Показати IP 16 Березня 2012 00:59
я це чула як Грицюк ... я лопала зі сміху, а дівчата з секретаріату як в коридорі розказували то аж плакали )))
лучанин Показати IP 15 Березня 2012 21:30
якій народ такі й дИпу-тати . хОлопці ви б реальними речами зайнялись а не самопіаром на біді сильного і самостійного народу Японії вони й без вас справляться, а ви просто клоуни. І нажаль ви не одні, а пів країни які мріють бути на вашому місці. жах де я живу? (((
777 Показати IP 16 Березня 2012 09:46
Два балбеса
СС Показати IP 16 Березня 2012 10:46
Мабуть Бондарук та Сосновський хочуть повернути собі грошики, які вимушені таки були передати Японії, бо вже й Осіпов організував збирання грошей на якусь благочинну акцію. Потім знов будуть через суди шукати куди поділись благодійні внески довірливих громадян.
Який народ такі і депутати Показати IP 16 Березня 2012 11:29
Це просто... Як можна було оцих вибрати... Треба ж в список дивитись перед тим як галочку ставиш. Жах (((
Секретар до Який народ такі і депутати Показати IP 16 Березня 2012 14:04
А як можна було їх включати взагалі у кандидати у депутати. Може не даремно ходили чутки, що Пустовіт брав по 10 тис. у. о. за місце.
Рудік до Секретар Показати IP 16 Березня 2012 14:52
А я то думаю, як так, ще роки півтора-два тому був бідний як церковна миша, ходив на пиво тільки на халяву, а недавно взнав, що він купив будиночок за 60 тисяч зелених. Чи то може така висока зарплатня у секретарів?
Сеня до Рудік Показати IP 16 Березня 2012 15:05
Пустовіт не купив, а хотів купити будиночок, і не за 60, а за 70 тисяч у.о., але злякався власної тіні напередодні виборчої кампанії до Верховної ради вважаючи себе ймовірним кандидатом. Думаю після виборів купить. Хоча дійсно цікаво, звідки в нього з'явилось стільки грошей???
777 до Рудік Показати IP 16 Березня 2012 15:10
Идет дерибан партийной кассы
Я до 777 Показати IP 16 Березня 2012 18:29
Пустовіт нормальний чоловік
ОТ СОСНЫ МНЕ ОТОРВИ ИГОЛОЧКУ ) Показати IP 16 Березня 2012 12:02
НУ ПРІЗВИЩЕ СОСНОВСЬКИЙ САМО ЗА СЕБЕ ГОВОРИТЬ,,,

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus