USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

Шелеп склав повноваження

14 Лютого 2012 17:34
«Асоціацію Молодих Реформаторів» відтепер очолює 24-річний випускник факультету міжнародних відносин ВНУ імені Лесі Українки Дмитро Безвербний. Починав він в Асоціації волонтером. Нагадаємо, попередник Безвербного Михайло Шелеп очолював оргінізацію з 2003 року.

Про це повідомили у прес-службі організації.

Нещодавно відбулась звітно-виборна конференція Волинської обласної молодіжної громадської організації «Асоціація Молодих Реформаторів». Обрали нове керівництво організації та визначили плани АМоРе на 2012 рік.

Термін повноважень Михайла Шелепа завершився. За його словами, керівництво АМоРе слід передати молодшим членам організації, які б впроваджували нові ідеї у громадському житті.

Так, головою організації одноголосно був обраний Дмитро Безвербний - колишній активіст студентського самоврядування.

В АМоРе Дмитро - з 2005 року. За цей період він пройшов шлях від волонтера до керівника виконкому організації. Має досвід адміністрування ряду громадських проектів, зокрема, проекту «Відкрий Європу». Організовував навчальні поїздки молоді до Польщі.

Обрали й заступника голови організації - Марію Доманську - студентку факультету журналістики Львівського нацуніверситету імені Івана Франка. Також переобрали Раду та контрольно-ревізійну комісію АМоРе.

Серед планів аморівців на поточний рік - реалізація проектів з навчання молоді громадській активності та просвітництво на тему євроінтеграції і транскордонної співпраці.

Нагадаємо, Михайло Шелеп також є виконавчим директором Центру політичного аналізу та виборчого консалтингу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
:) Показати IP 14 Лютого 2012 18:33
Вибори на носі, треба крупнішу рибу "вудити" ніж «Асоціація Молодих Реформаторів», от Шелеп і подався! :)
7 до :) Показати IP 15 Лютого 2012 09:04
ой не смішіть мої тапки. Який рибак така й риба
Талія Показати IP 14 Лютого 2012 19:24
Вже скоро весь "Гармидер" там буде) А Михайло вже достатньо в це награвся)
міля Показати IP 15 Лютого 2012 13:54
Вперше чую, що у Луцьку є факультет міжнародних відносин. І кого вони випускають?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus