USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.10 41.50
  • PLN 10.36 10.50

Савченко запропонувала шантажувати США

8 Травня 2017 15:26
Позафракційний депутат Надія Савченко в черговий раз відзначилася скандальною заявою, яка, вочевидь, може стане перлиною її колекції.

Нардеп запропонувала шантажувати США, якщо ті почнуть зменшувати допомогу Україні: на її думку, найкращим стане загроза переходу Києва на сторону Росії. Про це Савченко заявила в прямому ефірі телеканалу ZiK, передає "Znaj.ua".

Депутат упевнена, що Вашингтон дуже несправедливо чинить з мешканцями України, тому якщо «зухвалі» заяви не припиняться, український уряд з'єднає сили з Росією і почне боротьбу проти американського імперіалізму.

«Почувши таке питання, я просто за своїм характером, людина, яка пройшла через цю чортову російську систему, у мене було б бажання встати, розвернутися і піти. Друге - можна було сказати: «Якщо вам не цікаво, що відбувається на Україні, тоді ми посилимо Росію, і вона стане найсильнішим ворогом проти вас». Це один з елементів політичного шантажу. Це торги - не хочете підтримувати ви, ми підтримаємо вашого ворога і будемо дружити проти вас», - сказала Савченко.
Нагадаємо, 15 грудня партія "Батьківщина" оголосила про виключення нардепа Надії Савченко зі своїх лав, а 22 грудня Верховна Рада виключила нардепа з української парламентської делегації в ПАРЄ.

Читати ще: Партія Савченко: для кого, навіщо і хто платить

Це сталося після того, як Савченко таємно відвідала Мінськ, де провела переговори із ватажками "Л-ДНР". За інформацією СБУ, нардеп обговорювала питання амністії і зняття економічних санкцій.

Народного депутата Надію Савченко допитали в Службі безпеки України не тільки щодо її візиту до окупованого Донецька, а й у справі про замах на народного депутата Антона Геращенка. Окрім того, у відомстві перевіряють, чи підбурювала Савченко військових до протестів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
лучанин Показати IP 8 Травня 2017 15:47
Савченко правду каже.Американці спеціально розвалюють Україну.Колись ми були братами з Росією.У нас багато схожого.А америкоси хто?Нація без культури і традицій.Корінних індіанців залишилось мало.Одні емігранти .які рахують що там жити краще.Жили ми краще в союзі.Були хоч бідні але простіше відносились один до другого.Були завсім інші цінності.Менше було зла і неправди.
ВВ до лучанин Показати IP 10 Травня 2017 14:33
Ви б краще почитали трохи історії, і зробили б висновок, які це брати. Американці на Україну з війною пішли? Це напевно їхні зелені чоловічки віджали Крим і подарували Росії. Де Ваша логіка??? Дивіться бо нитка, на якій тримаються вуха порветься, не перенапрягаєйте мізки.
остап Показати IP 8 Травня 2017 15:50
як на роботу влаштовуватись, то нарколога та психіатра потрібно проходити, а в Раді сидіти чомусь без довідок можна.
лучанин Показати IP 8 Травня 2017 17:55
вона шо довбанулась то стільки наших хлопців полягло,а воно падло кажe росію підсилимо...
Медик Показати IP 8 Травня 2017 20:12
Примусово на МСЕК !
ОЛЕГ Показати IP 8 Травня 2017 20:45
По тій придурочній давно дурдом посиленного режиму плаче !!
зззз Показати IP 8 Травня 2017 20:47
Вона ще не в дурдомі ?, хоч ВР від дурдому не багато чим відрізняється !!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus