USD 41.35 41.65
  • USD 41.35 41.65
  • EUR 41.25 41.60
  • PLN 10.35 10.50

Росія – відстала країна, – Гордон розгнівав пропагандистів правдою про Путіна

5 Лютого 2019 09:12
Український журналіст Дмитро Гордон в прямому ефірі російської пропагандистської програми «60 хвилин» на телеканалі «Росія 1» назвав президента РФ Володимира Путіна злочинцем.

Про це повідомляє «Народна правда».

Гордон зазначив, що ключі від миру знаходяться в одному місці – в Кремлі, а саме – в однією людини, яку звуть Володимир Путін.

«Якщо Путін дасть наказ своїм військам піти з Криму і Донбасу, покається за смерті і страждання більше ніж 10 тисяч людей, відшкодує завдані українській економіці збитки, ми будемо найкращими друзями. Якщо ж керівництво Росії не залишить територію України, буде кінець керівництву Росії. Ви не зможете жити в цьому світі, будучи державою-агресором», – заявив Гордон.

Журналіст зазначив, що в Росії неможливий розвиток без взаємодії з заходом, а сама вона є відсталою країною.

Ці заяви викликали справжню істерику у присутніх в залі пропагандистів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
Корiнний лучанин Показати IP 5 Лютого 2019 09:59
Дивився,да "iстерика" була неймовiрна.
УКРАїНЕЦЬ Показати IP 5 Лютого 2019 10:24
І кого він там розгнівав?Гордон говорить те,що хочуть чути і тут і там.Вірити в це-себе не поважати.Він заробляє гроші і все.
Анонім Показати IP 5 Лютого 2019 13:59
Хто дав право цьому рептилоїду розписуватися за український народ? Якщо Росія відстала країна,то наскільки вона відстала від України?
Навуходоносор Показати IP 5 Лютого 2019 14:12
Сначала Дима сделал первоначальный капиталец на рекламировании услуг прохиндея Кашпировского (еще при СССР), затем Димон нашел такую же личность среди женщин - Марию Стефанию, которая якобы лечила все, даже рак, потом Дима продавал по 1000 гривен за штуку небольшие пирамидки из проволоки размером с трехлитровую банку, рекламируя эту чушь на страницах своего издания "Бульвар", себестоимость изготовления которых составляла 10 гривен (по мнению проплаченных прохвостов - врачей, эти пирамидки имели якобы такой же лечебный эффект как в Египте большие пирамиды). Потом Дима на россиянах заработал немалые деньги, беря на протяжении 25 лет интервью у самых известных деятелей культуры, политики, сорта, театра и кино, показывая все это на украинских каналах. А теперь он (с его же слов на канале Ньюсван) прикупил в Киеве много квартир, которые сдает в аренду зажиточным иностранцам и неплохо себя чувствует материально. То-есть сейчас он самый настоящий рантье, живущий за счет спекулятивного капитала. "Он зарабатывает деньги и все" - прав Украинец на все 100%. Добавлю еще одно: переобуться в прыжке - Дима мастер еще тот!
Алоизій до Навуходоносор Показати IP 5 Лютого 2019 16:07
Як кажуть на расєє - "сладко стелишь". Методічками із за парєбріка користуєшся?
Навуходоносор до Ало Показати IP 5 Лютого 2019 20:06
Нік у Вас загадковий, майже Алоїзович. Таким як Ви поребрик ввижається буквально за порогом рідної хати. Читайте методички здорового глузду - і все у Вас наладиться!
денис Показати IP 6 Лютого 2019 22:39
Его приглашают что бы просто посмеяться над его бреднями !!!
Валерий Показати IP 7 Лютого 2019 10:16
По уровню жизни Россия занимает 61 место в мире, Украина -64.По ВВП Россия на 13 месте, Украина на 63.Так кто отстал, или с какими странами необходимо сравнивать. Зачем это вообще озвучивать.
Сергей до Валерий Показати IP 8 Лютого 2019 22:41
им всегда нравилось выдавать желаемое за действительное. армия же тоже самая офигенная в мире. )))
Сергей Показати IP 8 Лютого 2019 22:38
интересно, он на полном серьёзе исполняет или на столько тронутый майданом? третий варик пусть будет журналист лёгкого поведения...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus