USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

Романюк представив голову Луцької ОВК

6 Вересня 2012 15:12
Голову окружної виборчої комісії одномандатного виборчого округу №22, представника партії «Руський блок» Івана Цимбалюка, офіційно представив членам виконкому Луцький міський голова Микола Романюк.

Сталося це під час засідання виконкому міськради 6 вересня.

За інформацією на сайті ЦВК, Іван Цимбалюк – пенсіонер, має вищу освіту і був членом дільничної виборчої комісії під час виборів 2010 року.

Зауважимо також, що посаду заступника голови окружної виборчої комісії обіймає представник Української Народної Партії Галина Кажан, а секретар окружної виборчої комісії – Надія Федурцо, яка є членом Всеукраїнського політичного об’єднання «Єдина Родина».

Нагадаємо, окружна виборча комісія одномандатного виборчого округу №22 розташована у приміщенні Луцької міської ради.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
ПРОКТОЛОГ-початківець Показати IP 6 Вересня 2012 15:42
На наступні президентські вибори, як все буде "добре", впевнений, що він буде вже командувати на окружній територіальною комісією. І поправте, вже на кінець назву тієї партії "Єдиная Родина" (внесіть оту букву "Я")
Paulo Показати IP 6 Вересня 2012 17:49
Посміховисько якесь. Опозиція програє по всім статтям, а місцева влада ще й підігрує.
Отто Показати IP 7 Вересня 2012 09:02
Це посміховисько називає себе генералом. Навіть форму десь роздобув і носив усюди, розмальований наче півень гамбургський.
Рая Показати IP 7 Вересня 2012 09:47
Так він раніше працював у виборчому штабі "Батьківщини". Перевертень!
Оппа до Рая Показати IP 9 Вересня 2012 20:14
Прочитала в другой интэрнэт газете эту новость, комментариев почти нет. Дай думаю в Волынские новини зайду, там точно собираются куча ... Кстати для справки очень умным: Цимбалюк всегда был в Партии Регионов, это не тот, что депутат, а другой
правда Показати IP 7 Вересня 2012 10:30
Багато хто там працював і успішно. А він дійсно генерал Служб Божьих.
Чеширский Кот Показати IP 7 Вересня 2012 11:00
Такое впечатление, что мы находимся на Востоке Украины. "Русский блок" и "Едина Родина" Ржавского. Это как?
AntiUkr Показати IP 7 Вересня 2012 16:13
Вперед, семимильными шагами, до федерации.
Чиполлино Показати IP 8 Вересня 2012 10:19
–Мама, а почему герои "Чиполлино" терпели принца Лимона и ничего не пытались сделать? –Ну, сынок, у Лимона была большая охрана, армия... –Но мама, их же было больше, они должны были что–то сделать! Почему они ничего не делали?! –Потому что они овощи.
Русский блок Показати IP 8 Вересня 2012 11:25
Декілька рядків із статуту "РБ": К БЛАГОСОСТОЯНИЮ ЛЮДЕЙ – ВМЕСТЕ С РОССИЕЙ! Фашизация общества, мовный шовинизм достигли предела, за которым - гуманитарная катастрофа. Вне единства с Россией - нет будущего! Государственный русский язык - воля коренного народа, залог равноправной интеграции в Евразийское пространство. Переход к парламентской республике и федеративному укладу по краевому принципу, с учётом социально-экономических и этнокультурных особенностей земель. - Неприсоединение к антироссийским блокам - НАТО, Евросоюзу. - Противодействие русофобии, украинскому фашизму и этнокультурному шовинизму. - Бессрочное пребывание в Крыму и Севастополе Черноморского Флота - гаранта стабильности на черноморско-средиземноморском театре обеспечения мира. - Конституционное право на второе гражданство. Крымской Автономии - значительное усиление полномочий. Севастополю - Устав территориальной общины и Закон о статусе Города-героя. Выведение государства из финансовой и политической зависимости от орудий глобализма: ВТО, МВФ, Всемирного банка. Запрещение распространения идей фашизма и нацизма, неонацистских организаций, реабилитации субъектов, связанных с ОУН-УПА, других пособников гитлеровцев. Запрещение пропаганды гомосексуализма. http://rusblok.com
тарас до Русский блок Показати IP 12 Вересня 2012 20:50
Відповідь "русскому блоку". "До 1942р в полон нацистам здалися 6,9млн. червоноармійців і 1475 генералів ( які не хотіли служити Тиранові),з яких Вермахт сформував понад 250 дивізій і вони до кінця війни воювали проти СССР. 15 000 русскіх СС розстріляли 3млн. червоноармійців"...і т.д.Це дані Гітлерівської Німеччини. Понад 150тис. євреїв і 77 високопоставлених офіцерів також воювали проти СССР( англійський дослідник Віктор Рігг).В березні 1943р. Сталіна проінформували,"что в 40 районах западной Украіни дєйствуєт какоє то УПА". Останній зібрав ЦК і наказав: "Подготовіть із числа 40 кандідатов меднаук 40 докторов наук,-каждому за нєдєлю прідумать по 100 питок, абучіть етому 160 подраздєлєній,пєрєодєть в форму УПА, і прі входє в каждую дєрєвню брать мєстних мужіков, пєрєодєвать такжє в форму УПА і іхнімі рукамі унічтожать мєстноє насєлєниє.Чтоби апазоріть ета двіженіє нє только в глазах Украінцев, но і всєго міравова саобщєства." Тиран не знав, що в УПА був "ПРАВИЛЬНИК"(устав),де п.1 гласив:"Українські повстанці алкоголю не вживають-кара смерті".п.2"Не грабують,не знущаються, не крадуть-кара смерті."Тому що з кожного села були хлопці й дівчата, які й стояли в обороні соїх родин, сіл. Червоні партизани з ЕНКАВЕДЕ знищували наші села нарівні з нацистами. Війна йшла проти Українців з 1939р..коли з Волині вивезли до Сибіру й розстріляли понад 600 000 волинян, і з 1944 до 52р ще понад 300 000.Тобто вели себе як завойовники, а "язик" виявився мовою агресора...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus