USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

Рокіровка «Чикида-Зайченко» - в руках депутатів

1 Березня 2012 16:53
Чи очолить Школу вищої спортивної майстерності колишній начальник управління у справах сім’ї, молоді та спорту Волинської ОДА Микола Зайченко – вирішать депутати облради під час сесії облради. У нинішнього директора ШВСМ Петра Чикиди 7 березня закінчується контракт.

Про це йшлося 1 березня під час засідання колегії облради.

Голова бюджетної комісії облради Анатолій Грицюк розказав, що до нього звернулися тренери ШВСМ з проханням не змінювати керівника. Мовляв, цього не варто робити напередодні Олімпійських ігор у Лондоні. «Зайченко хороша людина, але йому можна іншу роботу знайти. А тут весь колектив просить. Хіба можна так черство відноситися до людей», - зауважив він.

Натомість голова молодіжної комісії Олег Батюк відзначив, що жодних проблем у цьому призначенні він не бачить.
«Тож для чого їх створювати», - сказав голова ОДА Борис Клімчук.

А голова фракції «Свободи» Анатолій Вітів розповів, що в нього складається враження, ніби «когось хочуть устроїти на роботу».

Клімчук жартома погодився з ним. «Не без того», - висловився посадовець.

Водночас Вітів поцікавився, а які були підстави для звільнення Зайченка з посади начальника управління сім’ї, молоді та спорту ОДА.
Клімчук відповів, що Зайченка не звільняли. Мовляв, екс-начальник спортивного управління ОДА сам написав заяву про звільнення.
Зрештою, чи очолить Микола Зайченко школу вищої спортивної майстерності – депутати облради вирішать під час сесії 6 березня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
В мене на очах сльози так я ображений на Чикіду!!! Показати IP 1 Березня 2012 22:31
Чикіда - це... ай шо там казати, життя саме розставить крапки над "І"
Ардрій К. Показати IP 2 Березня 2012 12:04
Такого алкаша, дебошира і безсовісну людину, як Чикида, ще треба знайти.Як можна ставити керівником людину, яка вигнала друж.ину через те. що вона втратила слух після хвороби?
спортсмен Показати IP 2 Березня 2012 21:10
Зайченко хай поучиться в Чикиди як працювати з людьми з спортсменами і тренерами.А що до алкаша то Зайченко на першому місті без сумніву.
Наталя Показати IP 16 Січня 2013 01:45
Хммм,а ви були хоч раз на місці одного із них,ні?,так не"ір,осуджувати!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus