USD 41.30 41.70
  • USD 41.30 41.70
  • EUR 41.20 41.65
  • PLN 10.80 10.93

Прус – «передовик» серед депутатів

14 Грудня 2011 12:12
Центр політичного аналізу та виборчого консалтингу знову надав інформацію для ознайомлення громадськості щодо відвідуваності депутатів. Цього разу – Луцької районної ради.

За даними ЦПАВК, найбільша фракція районної ради - «Батьківщина» - має в своїх лавах найбільше «прогульників» і водночас її депутати в числі найсумлінніших обранців.

Загалом за минулий рік (з 23 листопада 2010 року по 22 листопада 2011 року) відбулося 13 пленарних засідань сесії Луцької районної ради. Окрім того, обранці громади 42 рази зібралися на засідання постійних комісій районної ради.

Отож, найбільшим «прогульником» першого року повноважень ради виявився Богдан Прус, який у 2005 році головував у райдержадміністрації, а протягом 2006-2010 років був головою районної ради. За рік депутатства він пропустив 11 пленарних засідань райради (приблизно 85% усіх засідань). Обраний Богдан Прус за списком ВО «Батьківщина», але в березні цього року заявив про вихід із фракції.

Друге місце посів Валерій Поліщук, який нині працює завідувачем Чаруківської ветлікарні. Він пропустив 10 засідань. На третьому місці опинився депутат Олександр Волощук (8 пропусків), а на четвертому (із 7-ма пропусками) – Ольга Бірук. Всі – представники ВО «Батьківщина».

Нижче опинилися група депутатів із 6-ма пропущеними засіданнями, до якої ввійшли представники різних фракцій. Тож, із 5 сформованих у раді фракцій, лідерську позицію за невідвідуваністю депутатами засідань посідає ВО «Батьківщина».

Таблиця 1. Депутати Луцької районної ради, які протягом року пропустили найбільше пленарних засідань

Із 62-ох депутатів районної ради є й такі, які сумлінно відвідують усі засідання. Без жодного «прогулу» провели рік депутати: Віктор Бехнюк, Тетяна Тирилюк, Тамара Фрасоля (ВО «Батьківщина»); «свободівець» Вадим Веремчук, депутати фракції Партії регіонів Юрій Муха, Ольга Перванчук, Віктор Сіліхін та голова ради Ігор Волошенюк; «Фронту змін» – Василь Курочко та Ігор Члек, а також позафракційні Леонід Гроголь, Анатолій Карпінський та Ольга Перевознік.

Таблиця 2. Депутати Луцької районної ради, які протягом року не пропустили жодного пленарного засідання

Отож, 13 депутатів сумлінно відвідали усі засідання Луцької районної ради. Найбільше серед них представників фракції Партії регіонів та ВО «Батьківщина».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
депутат Показати IP 14 Грудня 2011 12:23
Прусу не до відвідування сесійних засідань - кругом смикає прокуратура. Дострибався, думав, що Бога за бороду взяв. А тепер сухарі сушить. То коли йти на сесію?
Вова депутату Показати IP 14 Грудня 2011 14:08
А ти теж депутат і теж "дограєшся"

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus