USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

Проти закриття спортшколи виступила прокуратура. ВІДЕО

30 Червня 2012 14:38
Рішення Ковельської міськради про ліквідацію ДЮСШ управління освіти не відповідає вимогам Конституції України та чинним законам.

Про це йдеться протесті Ковельського міжрайонного прокурора Василя Лопохи, - повідомляє ПроКовель.

Розгляд протесту Ковельського міжрайонного прокурора значився останнім питанням порядку денного минулої сесії міськради. Очікувалась дискусія, адже в розданому проекті рішення йшлося про підтримку прокурорського протесту. А профільні депутатські комісії навпаки - рекомендували протест відхилити.

Рішення про ліквідацію ДЮСШ управління освіти жодним чином не обмежує право дітей на заняття спортом, - стверджують у мерії.Мовляв, мова йде про об'єднання двох установ — освітянської та комплексної ДЮСШ імені Євгена Кондратовича. Це дасть можливість навести лад з фінансуванням спортивно-масової роботи та поліпшити її.

Але вислухати аргументи прокуратури депутати чомусь не забажали. Прокурорський протест Ковельська міськрада відхилила без обговорення.

Однак, у прокуратурі стверджують: доводитимуть свою правоту в суді. Залишається сподіватись, що остаточно з долею освітянської спортшколи у Ковелі визначаться ще до початку нового навчального року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus