USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

Прокуратура вимагає звільнити начальника

11 Квітня 2012 18:12
Апеляційний суд Волинської області визнав винним у скоєнні корупційного правопорушення начальника інспекції Державного архітектурно-будівельного контролю у Волинській області Юрія Ільчука.
А чиновники, притягнені до відповідальності за такі порушення, мають бути звільнені з посад, - заявили у прес-службі прокуратури Волині.
Нагадаємо, начальника обласної інспекції Держархбудконтролю Юрія Ільчука зловили на корупційному правопорушенні. Той призначив власну дружину на посаду головного спеціаліста сектору дозвільних процедур та ліцензування інспекції, що суперечить законодавству.
У прокуратурі вважають, що подружжя розіграло цілий «спектакль». Як повідомив виконувач обов’язків начальника відділу нагляду за виконанням законодавства у сфері запобігання і протидії корупції та досудовим слідством Сергій Зузак, подружжя Ільчуків усвідомлювало про грубе порушення антикорупційного законодавство, а тому про людське око розірвало шлюб у серпні 2011 року.
При цьому Юій Ільчук продовжував мешкати з дружиною в одній квартирі, вести спільне господарство та спільно на одному службовому автомобілі добиратись на роботу.
Факт вчинення корупційного правопорушення підтверджено рішенням апеляційного суду Волинської області, до правопорушника застосовано штраф.
«Відповідно до статті 22 Закону України «Про засади запобігання і протидії корупції» особи, які притягнені до відповідальності за корупційні правопорушення підлягають звільненню з відповідних посад», - наголошують у прес-службі прокуратури.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Еля Показати IP 11 Квітня 2012 19:28
Прикол і не зам'яли.
Сергій Показати IP 11 Квітня 2012 22:07
Знаю Юрія Йосиповича майже 20 років як порядного, чесного та першокласного фахівця. Напевно справжня причина цієї історії в його принциповості. А кому тепер потрібні принципові керівники...Поставлять зараз якогось УНТЕРПРИШИБЕЄВА, який буде стояти струнко і питати-ЧЕГО ИЗВОЛИТЕ?
Григорій Іванович Показати IP 11 Квітня 2012 23:11
...Поставлять зараз якогось УНТЕРПРИШИБЕЄВА, який буде стояти струнко і питати-ЧЕГО ИЗВОЛИТЕ? Так прізвище очевидно Шні.. чи Герас..
Александр Показати IP 11 Квітня 2012 23:12
Именно принципиальная позиция, что разрешения и лицензии должны выдаваться исключительно собственной женой, и явилась причиной.
Бабоси Показати IP 12 Квітня 2012 22:55
Будуть Ш та Г дружно передачі у Кийов збирать, щоб пр любила :)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus