USD 41.20 41.65
  • USD 41.20 41.65
  • EUR 41.30 41.60
  • PLN 10.26 10.50

Порошенко шантажував Ігоря Палицю «Волиньприродресурсом», аби він працював на його кампанію

17 Травня 2019 09:42
Чинний президент Петро Порошенко шантажував голову Волиньради Ігоря Палицю, щоби він працював на його виборчу кампанію. Натомість обіцяв розблокувати роботу КП «Волиньприродресурс».

Про це йшлося під час прямого ефіру програми «Відкрита влада» на ТРК «Аверс».

Як зазначив Ігор Палиця, комунальне підприємство Волиньради «Волиньприродресурс» ще 2 роки тому отримало ліцензії на видобуток бурштину і міді, проте його роботу досі блокують фіктивними кримінальними справами. І це в той час, коли у сусідніх областях приватні структури з такими ж ліцензіями працюють без втручання силовиків.

Читайте ще: «Волиньприродресурсу» не дають працювати через вказівку Порошенка, – Ігор Палиця

Блокування роботи підприємства, яке може поповнити бюджет області на сотні мільйонів, зі слів Ігоря Палиці, – штучне і вирішувалось в ручному режимі. Зокрема, голова Волиньради пригадав умову Петра Порошенка, яку той озвучив йому в день представлення новопризначеного голови Волинської ОДА Олександра Савченка.

«Коли призначали Савченка, мені президент сказав: «якщо ти будеш працювати на мене, то дам можливість працювати «Волиньприродресурсу», а якщо ні, то нарікай на себе. Я відповів: «Петро Олексійович, я не буду працювати на вас», – зазначив Ігор Палиця та додав, що йшлося про «роботу» щодо забезпечення рейтингу Порошенка перед президентськими виборами.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Прокуратура Показати IP 17 Травня 2019 10:45
А чому ж раньше про це не говорив?
лучани Показати IP 17 Травня 2019 11:45
))))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus