USD 41.10 41.55
  • USD 41.10 41.55
  • EUR 41.15 41.60
  • PLN 10.26 10.50

Порошенко не з'явився на допит, а відпочиває на яхті за $350 тис. на тиждень

3 Січня 2020 21:25
Петро Порошенко, який не з’являється на допити у справах про мародерство, державну зраду і відмивання злочинних доходів в офшорах, перебуває на 60-метровій яхті KATINA, що стоїть на якорі поблизу Сейшельських островів, куди він прибув після пересадки з рейсу Київ-Доха (Катар).

Про це у своєму telegram каналі пише Андрій Портнов.

Фешенебельна яхта KATINA ходить під прапором Маршаллових островів, а вартість її оренди в цей сезон з урахуванням палива складає близько 350-380 тисяч доларів на тиждень.

«Кожен з вас може в режимі он-лайн спостерігати за точною широтою і довготою руху яхти, її точними реквізитами, місцями пересування і зупинками. У кого є фінансові можливості і питання до фігуранта, а також ті, хто перебуває в регіоні Сейшельських островів, будь ласка, за винагороду зробіть фото і відео фігуранта і мешканців яхти. Витрати на покупку дрона і інших засобів фіксації я беру на себе. Якщо це не так, у фігуранта є десятки технічних можливостей спростувати мої слова і довести зворотне, надіславши фото з закарпатського села», – пише Портнов.

Нагадаємо, допит експрезидента у справі про держзраду під час підписання Мінських угод, який повинен був відбутися 2 січня, перенесли на 24 січня.

У той же час в інших справах Порошенку призначили допити і в інші дні січня. Його чекають слідчі 9, 16 і 23 січня. Відзначимо, що з 1 січня в Україні вже не діє депутатська недоторканність. І Порошенко, в разі неявки на допит, може бути доставлений примусово.

Натомість Портнов закликає усіх, хто там поруч, зробити внесок в зміцнення і поглиблення демократії: зафіксуйте Порошенка, що гуляє на вкрадені у армії гроші її колишнього головнокомандувача.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
Правдоруб Показати IP 3 Січня 2020 21:38
Нехай об"являть винагороду за доставку в Україну живого чи мертвого - прилетить миттєво))
Лучанин Показати IP 3 Січня 2020 22:20
А та шавка Януковича тільки те може, що дзявати. Да і те скавчання на кацапській мові ...
777 до Лучанин Показати IP 3 Січня 2020 22:44
а педро на какой мове вас всех на йух посылает?
Ахахаха Показати IP 3 Січня 2020 23:02
Треба було на час оренди Парашенком цю яхту перейменувати на SKATINA
ГАВ до Ахахаха Показати IP 4 Січня 2020 12:09
Як добре ,що в своєму оці колода, а то в чужому порошинку було б не видно
І Показати IP 3 Січня 2020 23:37
Якщо Порошенко, не підписав судову повістку то як він зобов'язаний бути на судовому засіданні? Так він може дозволити собі орендувати 10 яхт одночасно, бізнес працює, все добре до чого тут витрати на яхту.
Олена Показати IP 4 Січня 2020 02:22
Портнов справи ліпить з чого попало. Є навіть про нелегальний перехід кордону. В Панамі, на самого Портнова справу відкрили за неправдиве повідомлення про злочин.
Порохобот копчений Показати IP 4 Січня 2020 06:15
Наша партія рекоменлує слухати пісню "Бьянка - На снегу".
Реаліст Показати IP 4 Січня 2020 08:34
Досі себе президентом вважає, цар Петруха......
До порохоботів Показати IP 4 Січня 2020 09:17
Сторожевых шакалов петруха оплачивает с награбленных, чи за убеждения? , прости господи шо подумается
Народна прокуратура Показати IP 4 Січня 2020 14:39
Порох завжди був далеко не бідною людиною, це відомо кожному. Має гроші - хай відпочиває. На відміну від скотини Портнова, він москалів до країни не закликав. Те, що жадібний страшенно, то це правда, але він типовий підприємець, яких переважна більшість і всі його дії продиктовані прагненням отримання прибутку. Просто бізнесменів не потрібно обирати Президентом, у них інша філософія вчинків

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus